Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 13 dub 2010 19:18

@ Vovi:Stejně tak můžeš mít Boloňského psíka,toho taky mohou alergici a navíc se používá na kanis terapii.Ten náš by na několik týdnů oslavil 13.narozeniny.Tak dlouho jsme ho měli,takže mi opravdu přirostl k srdci a dovolím si tvrdit,že se měl u nás lépe,než se má mnoho lidí v ČR.Kdybych já neměl žrát,tak pes měl všeho dostatek a to jsem mu ještě sem tam podstrojoval dětskou šunkou.
Stále jsem se s toho ještě nevzpamatoval.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 14 dub 2010 05:10

Jardo já to znám. Měl jsem dva psi ještě než jsem poznal moji paní. S paní jsme měli francouzského buldočka kterého nám někdo otrávil. No a před třemi roky jsem si pořídili tuhle fenku a není to jenom pes. Je to člen rodiny. Jenže ta smůla s těmi štěňátky nějak pokračuje. O pár příspěvků jsem psal že tuším že začne přemlouvání. Někdo mi odpovídal že určitě tak tvrdej nejsem. Měl svatou pravdu. Navíc to za nás rozhodla příroda. Ta jediná fenka z těch štěňat je o dost menší a nám se zdálo že moc nesaje. Včera jsme byli u veterináře a už víme proč. Ona má chudinka rozštěp a nemůže se přisát. :( Doktor řekl že šanci na život má ale že ji musíme pomáhat a zkusit vypiplat s tím žepokud se nám to podaří tak až bude větší tak jí to odoperuje. Tím je to celé dáno. Pokud přežije zůstane u nás. S tou vadou by ji nebylo možné prodat a po té operaci už by byla ve věku kdy by na nás byla zvyklá a těžko by se dělalo odloučení. Ale mě to nevadí a doufám že se nám to podaří a zachráníme jí. Holky už jí vymyslely jméno takže.... ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 14 dub 2010 07:30

Tome, držím palce, ať fenečku zachráníte! Ona se vám za vaši péči jistě pěkně odmění.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 14 dub 2010 10:26

Tome,hodně štěstí :!: :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 14 dub 2010 10:53

Kluci díky ale kromě štěstí budu s moji paní potřebovat hodně psychických a fyzických sil. Musíme ji krmit po hodině ve dne v noci. Takže i když se budeme střídta tak se asi moc nevyspíme. Ale to je jedno. Teď jde všechno stranou. :(
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 14 dub 2010 13:52

To jí dobře znám a chápu.Poslední dva měsíce,protože náš pejsek měl vodu na plicích,špatné plíce a špatné srdíčko (bral 4 druhy prášků třikrát denně)jsme s ním museli co tři hodiny chodit ven,aby se vody z plic zbavoval.Většinou jsem s nim v noci chodil ven já a tak vím,jaký je to záběr.Ale protože jsem veliký milovník psů a (zvláště toho našeho) do poslední chvíle jsme dělali vše proto,aby s námi ještě nějaký čásek byl.Bohužel v jeden den už skoro nedýchal a navíc dostal embolii plic,tak to nešlo jinak řešit,než utracením,protože jsem nechtěli,aby se nám doma udusil.Museli jsme se rozhodnout v několika minutách a přestože jsem měl toho psa opravdu velmi rád,i dnes si myslím,že jsme udělali dobře.
Tome,opravdu hodně štěstí.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 14 dub 2010 22:31

Kluci ještě jednou Vám všem za podporu. Ale štěstí se k nám obrátilo zády a ta malá mi dnes večer umřela v ruce. Teď zrovna je mi hrozně a ani nevím co víc napsat. Možná člověk občas potřebuje projít si něčím takovým aby si uvědomil jiné věci. Třeba to že má skvělou ženu, nádherné a zdravé děti a že má kolem sebe skvělé přátele jako jste Vy.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 dub 2010 05:57

Hoši, hoši, vy to tady vedete. Samé smutné události kolem psů :( . Ještěže můj avatar je na rozdíl od našich živých psů (taky mám jednoho doma) nesmrtelný.

Přeji vám, abyste to brzo zvládli, a byli brzo schopni psát i o příjemných věcech, popř. na ně alespoň myslet ;) a že tyto události neohrozí vaši účast na srazu ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 15 dub 2010 06:45

Přeji vám chlapci, ať se se svými smutnými záležitostmi brzy vyrovnáte a ať se k vám štěstí zase navrátí :!:

Tome, o tom, že by si měl člověk uvědomit i jiné věci, takové ty zdánlivě "samozřejmé", jsi to napsal moc pěkně. Díky :!: ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod tomasii v 15 dub 2010 09:45

Taky si to dovedu představit. Když jsem byl malý, tak nám umřel Ajax (doga), pak jsme se přestěhovali a naši se zařekli a dalšího pejska jsme si už nekoupili. Pak jsme pochovali asi 4 kočičky, ale i to je jako ztráta člena rodiny. Teď uvažujeme o bíglovi, ale bojíme se těch konců. :(
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)