Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 14 črc 2009 12:50

A navíc si Vojta s Radkem nejsou ani moc podobný :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 16 črc 2009 20:40

Teda ten Dan se pustil do té rekonstrukce kuchyně s plnou vervou.Dnes žádné příspěvky :!: :o :o Dane,až to uděláš,tak přijeď ke mě.Moje žena má rekonstrukci taky v plánu,ale nejsou lidi.To víš:"Kovářova kobyla.....Ostatně co vám budu líčit.Mám firmu na hydroizolace a už asi čtyři roky mi střechou do garáže teče.Sice né moc,ale teče :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mkb v 16 črc 2009 20:45

Stále platí - kovářova kobyla a ševcova žena...... :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 16 črc 2009 20:49

Jo nemáme se jako amatér,ten si někde v klidu valtického sklípku chlastá vínko a na nás si ani nevzpomene.Naštval mě ale můj osobní lékař.Klidně si na 14 dní odjede do Chorvatska a vůbec ho nezajímá můj zdravotní stav.Co kdyby se mi něco stalo :?: Správně by mě měl vzít sebou a zaplatit celý můj pobyt tam,aby mě měl stále pod kontrolou.Co je to za zodpovědnost za vicepresidenta :?: :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 16 črc 2009 22:19

kdepak valtickeho sklipku, ale na brehu vranovske prehrady. (omluva za diakritiku jsem rad, ze to zvladam z telefonu)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 16 črc 2009 23:39

jarouši nehřeš na svůj zdravotní stav. Stejně víme, že rozháníš cholesterol ve sklípku (což ti chválím) a je jen otázkou, kde je lepší sklep (tam, co jsi ty, nebo co je Mirek) No a když příjdeš domů, tak máš tu svoji naplněnou garáž...

Tak co ti chybí :?: :idea: :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod vovi v 17 črc 2009 05:16

Chybí mu:

1) Blažená nevědomost těch, kteří neznají svůj zdravotní stav
2) Hydroizolace na střeše garáže
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 17 črc 2009 06:44

Jarouš píše:Teda ten Dan se pustil do té rekonstrukce kuchyně s plnou vervou.Dnes žádné příspěvky :!: :o :o Dane,až to uděláš,tak přijeď ke mě.Moje žena má rekonstrukci taky v plánu,ale nejsou lidi.To víš:"Kovářova kobyla.....

Já to s tou kobylou vidím stejně. Na "cizím" už jsem zedničil, tesařil a truhlařil víc než dost, ale když mám něco doma předělávat, odkládám to až na nejzazší možný termín s ohledem na udržitelnost rozvoje partnerských vztahů.

Včera jsem mj. musel konzultovat s IvoK zapojení svítidla v té lince - ze zdi 2 dráty (fáze a chr.nulák) a ve svítidle byly 3 svorky (nulák, zem a fáze) a logické zapojení světlo nerozsvítilo, nebyl tam ani žádnej návod propojení a ani po propojení nuláku ze zemněním to nesvítilo a nezafungovaly ani další různé kombinace, vyjma vyhozeného jističe :lol: až pak mi IvoK poradil, že bude možná uvolněná ta zářivková trubice z kontaktů. Přestože jsem tím svítidlem manipuloval celkem vehementně a ty kontakty si mohly 1000x v pohodě "sednout", musel jsem s tím setsakramentsky pohejbat a pilníčkem zdrsnit plíšky aby to vůbec svítilo :oops: takže to bylo fakt těmi kontakty zářivky, a já se 2 hodiny trápil všelijakým propojování, zkoušením zkoušečkou,..., Ivo díky.,
Tam kde nefunguje logika či technika, pomůže hrubá síla a "ruská metoda" kopnutí či bouchnutí kladivem :lol:
A to ten půlmetrovej bazmek stál litr - žena chtěla kvalitní, značkovej, přestože ten samej v protějším regále z Číny stál ani ne polovinu, že prý je spolehlivější a vydrží :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 17 črc 2009 10:50

SvoDa:Hezký popis :!: Ale stále jsi mi ještě nenapsal,kdy nastoupíš ke mě.
TomasII:Žádný sklípek.Makám do roztrhání těla v Benátkách nad Jizerou.Návštěvu sklípku mám naplánovanou s Adamem někdy v druhé polovině srpna.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 17 črc 2009 12:10

Stačí, když mi napíšeš výši honoráře a já posoudím případné překonání své lenivosti :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)