Jarouš píše:Teda ten Dan se pustil do té rekonstrukce kuchyně s plnou vervou.Dnes žádné příspěvky

Dane,až to uděláš,tak přijeď ke mě.Moje žena má rekonstrukci taky v plánu,ale nejsou lidi.To víš:"Kovářova kobyla.....
Já to s tou kobylou vidím stejně. Na "cizím" už jsem zedničil, tesařil a truhlařil víc než dost, ale když mám něco doma předělávat, odkládám to až na nejzazší možný termín s ohledem na udržitelnost rozvoje partnerských vztahů.
Včera jsem mj. musel konzultovat s IvoK zapojení svítidla v té lince - ze zdi 2 dráty (fáze a chr.nulák) a ve svítidle byly 3 svorky (nulák, zem a fáze) a logické zapojení světlo nerozsvítilo, nebyl tam ani žádnej návod propojení a ani po propojení nuláku ze zemněním to nesvítilo a nezafungovaly ani další různé kombinace, vyjma vyhozeného jističe

až pak mi IvoK poradil, že bude možná uvolněná ta zářivková trubice z kontaktů. Přestože jsem tím svítidlem manipuloval celkem vehementně a ty kontakty si mohly 1000x v pohodě "sednout", musel jsem s tím setsakramentsky pohejbat a pilníčkem zdrsnit plíšky aby to vůbec svítilo

takže to bylo fakt těmi kontakty zářivky, a já se 2 hodiny trápil všelijakým propojování, zkoušením zkoušečkou,..., Ivo díky.,
Tam kde nefunguje logika či technika, pomůže hrubá síla a "ruská metoda" kopnutí či bouchnutí kladivem
A to ten půlmetrovej bazmek stál litr - žena chtěla kvalitní, značkovej, přestože ten samej v protějším regále z Číny stál ani ne polovinu, že prý je spolehlivější a vydrží