Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 01 črc 2009 20:26

Však ona vydělává a poměrně dost,ale až budeš mít velké děti (a budou studovat ),tak uvidíš co to stojí.Takže chtě nechtě musím makat i já :!: :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 04 črc 2009 07:05

mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 04 črc 2009 07:17

Tak tohle mě přimělo po hodně dlouhé době kouknout k sousedům. :lol: Hele Jardo píše že má iGo8. Sice má ten chaos nad chaos :lol: pro případ nouze ale má, takže se dá předpokládat že se tady vyskytuje. ;) To máš radost viď. :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 04 črc 2009 07:31

Sice se tady možná vyskytuje,ale přihlášen není a to ani pod jiným nickem.Já to tady lustruji a nepředpokládám,že bych se přehlédl.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod tondaka v 04 črc 2009 13:16

:oops: Ne ne Jarouši, takové lidi sem nepouštěj, :o zkazí všem chuť něco s tím "chaosem" dělat. Jinak dobrý "přítel" :twisted: :lol: :twisted:
HUAWEI P 30
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 05 črc 2009 21:35

Já bohužel nemám tu možnost sem někoho nepustit.Ale pokud je můj "přítel "rozumný,tak to vzdal sám,protože by tady byl naprosto osamocen,protože z nás "skalních" tohoto fóra by s nim nikdo nekomunikoval,protože nikdo si přeci nepřeje si to rozházet s tátou :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 06 črc 2009 22:47

Jarouši, ale na srazu jsi říkal, že máš garáž plnou flašek. Tak jak tam můžeš mít něco dalšího? :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 09 črc 2009 12:53

Dnes mi dovolte,abych připil všem řidičům,kteří projíždějí Prahou od Plzně a dále pokračují Jižní spojkou.Dnes jsem vezl dceru ráno na letiště a připravoval jsem se na tu hrůzu směrem tam (protože se tam něco opravuje na vozovce u sjezdu na Brno),ale to byla brnkačka,ale cesta zpět,to byla naprostá šílenost.Od letiště na kraj Prahy směrem na Boleslav jsem jel 2,5 hodiny a to když se to náhodou rozjelo a bylo místo,porušoval všechny silniční předpisy,které vás vůbec napadnou.A to prý dnes nebylo nejhůř.Tak to si tedy dennodenně projíždějící řidiči opravdu přípitek zaslouží,protože já bych to prostě nejezdil.To bych se raději naučil zase jezdit tramvají,či autobusem,nebo bych si koupil skůtra.Byl to běs :!: :!: :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 09 črc 2009 13:01

No ono to není úplně pořád - teď se tam sem tam někde frézuje povrch, což je celkem potřeba. A my jsme stejně zvyklí, že na Jižní spojce se stojí a stojí...

Ale ten přípitek patří na zkázu všech bezmozků, kteří už pěknejch pár let blokujou dostavbu dálničního okruhu kolem Prahy. Při troše štěstí se už od příštího roku bude možné aspoň té Jižní spojce vyhnout, protože bude hotové propojení D1-D5 přes mosty v Lahovicích.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 09 črc 2009 13:11

Právě jsem dostal sms od našeho dusana 137d,který si válí koule v Turecku,že vás mám všechny pozdravovat a že už se těší až bude doma,protože v místě kde je,tak je samý Rusák a on je pravděpodobně nemá moc rád :!: :lol: :lol:

Vovi:Ja jezdím přes Jižní spojku poměrně často a tedy na ty běžné kolony jsem zvyklý,ale dnes to bylo opravdu vyjímečné.Nikdy jsem to nezažil tak ucpané.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)