Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod laro v 30 čer 2009 20:45

Raději bych poslouchal ty cikády, něž tu vodu na plechovou střechu (léto budiž tedy pochváleno), nebo "chčije a chčije" ? :( :D
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod Ivo K v 30 čer 2009 20:46

laro píše:Mirku,to nevadí, ale teď jsem zjistil u jedné mapy, že mi průjezd kruháčem jede autíčko v protisměru .... :lol: :) :lol: zajímavé?

To je normální, to je mapam viz: viewtopic.php?f=9&t=85&hilit=kruh%C3%A1%C4%8D&start=652

Tak pánové Na Zdraví! ;) A na ty naše skiny! ;) (myslím v navigacích) :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 30 čer 2009 20:48

Normální to není, normální je nekouřit. Já vím žes o tom už psal. Ale chtěl jsem si do Romana šťouchnout. :lol: protože nečte. :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 30 čer 2009 20:53

Já to beru za normální, bo jsem si už zvykl. Jezdím tudy(přes ten kruháč v Komíně) tak 1x-2x za týden a naštěstí jsem v protisměru ještě nejel. :D

Tak popojedem, šup tam s ním!
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 30 čer 2009 20:56

Podívej se do historie, třeba tam ten kruháč byl už před Áádolfem, a to se jezdilo vlevo i v zemích koruny Moravské :lol: , pak by to možná mohl být záměr mapařů, a jejich projev nostalgie. Holt Praha a Brno, tam musí být vždy něco extra. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 30 čer 2009 20:58

Já už po kruháčích protisměrem jezdil - tři dny na Kypru (ještě bez šochtle). A úplně nejhorší na tom byla pak cesta autobusem č.119 z letiště do Prahy: s kolegou jsme na každý křižovatce řvali strachy, protože ten blbec jezdil VPRAVO! :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod laro v 30 čer 2009 20:58

amatér píše:Normální to není, normální je nekouřit. Já vím žes o tom už psal. Ale chtěl jsem si do Romana šťouchnout. :lol: protože nečte. :lol:

Já s touhle mapou nejezdil a přišel jsem na to až díky "přepínání map", když jsem ji tam nahrál. Jinak Míro, Ty šťouchat můžeš.. :D :lol: :D
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod Ivo K v 30 čer 2009 21:00

Vono je to Mirku spíš obráceně. Ten kruháč je docela novej a v mapě to sice vypadá jako kruháč, ale Mio Tě naviguje jako by to byly dvě nezávislé ulice(pravá a levá část kruháče).
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 čer 2009 21:12

Kluci hlásím příchod. Vaše kruháče mne nechávají chladným, jezdím na TA a ten mapChanger beru jen jako zpestření tunění šochtle. :lol:
Musel jsem taky dneska po tom maratonu s gj6.9 dohánět resty v domácnosti, jako vaření, praní, žehlení,... abych neumřel hlady, mohl projít kolem prádelního koše a měl v čem chodit, však to znáte :lol: když doma chybí ženská ruka, přijde na řadu ta naše :lol: :lol: .

Taky jsem rozdejchával dojetí ohledně nabídky Tomáše Kubce, ohledně té baterky, takže připíjím, jestli dovolíte, na něj.
je fajn,když si člověk uvědomí, že většina ovcí ve stádě je bílá ;) Díky Tome a na zdraví :!:

Jinak tady v Olmiku bylo celý den konečně nádherně, tak jsem stihl i relaxaci na lodžii s "zwei trege" (ani nevím jak se to píše :oops: ale chutná to dobře ;) )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 30 čer 2009 21:15

zweigeltrebe ;)

Tak na zdraví! A na bílý! Ovce!
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor