od vovi v 31 bře 2009 11:44
Už jsem se s policejními Prassaty setkal. Ale předjet většinou musíte. Voni hajzlíci používaj následující taktiku:
Jedou obvykle v závěsu za nějakym pomalym náklaďákem (tak cca stovkou). To už by vás samo o sobě mělo trknout - řidiči Prassátů se takhle většinou nechovaj. A jakmile je předjíždíte, vyrazej za váma do levýho pruhu, nalepěj se na nárazník, blikaj dálkovejma, a nutěj vás zrychlit, co to jde. To už je zase obvyklá technika jízdy zmrdů v koncernových vozech. Nepodlehněte - nejlépe zpomalit (já to stáhnul schválně až na tachometrovejch 120) a pěkně jsem si to jejich "šílení" užíval. Po předjetí toho náklaďáku jsem se zařadil zpátky a voni za mnou - a to už mi bylo stopro jasný, o koho jde. A čekali pěkně v klídku za mnou, dokud nás tak stošede nepředjel jinej chudák - v tu chvíli vyrazili za ním do levýho, po chvíli, když ho stihli natočit na video, začali mrkat takovejma těma barevnejma světýlkama uvnitř auta a šli po něm jak slepice po flusu.
Docela by mě zajímalo, jak se tohle srovnává s naším právním řádem - bez označení a bez majáku ani policajti nemůžou porušovat dopravní předpisy (rychlost, nedodržení vzdálenosti, nepřizpůsobení jízdy povaze vozovky, ...). A když ještě takovýhle protiprávní chování používaj k pořízení důkazů, tak by se jim snad měl šikovnej advokát umět vysmát, ne?
vovi
Honor 50 (Android 13)