Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod amatér v 02 bře 2009 21:27

Hodnosti, hodnosti, hodnosti........................
Bylo dohodnuto, že u svého nicku bude mít každý člen klubu označení, že je členem klubu, ne vojín nebo major (Nota Bene, ne iGO Master of Masters nebo Bůh fóra)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 02 bře 2009 21:29

@SvoDa:Vždyť jsi ho sám navrhl :!: :!: :!: :o :o Adama jsi určil jako presidenta,mě jako vicepresidenta a voviho a amatéra jako radní klubu.Podívej se do příslušného vlákna,že nekecám.

Všichni ostatní členové postupně dostanou k nicku i klubový znak fóra a boudou označeni jako "členové klubu"
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 02 bře 2009 21:36

A kdyby šlo z tlustejch do tenkejch, tak ten člen, který do klubu přivede pět nových členů, dostane potvrzení, že v klubu nikdy nebyl ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 02 bře 2009 21:40

Navíc si opravdu myslím,že počet příspěvku v žádném případě z některých lidí neudělá "mistra fóra".Podívejte se na mě.Já jsem po odborné stránce tomuto fóru nepřinesl téměř nic.Můj přínos zatím byl jen v organizování srazů a to by tady dovedl skoro každý.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 bře 2009 21:42

Jarouš píše:@SvoDa:Vždyť jsi ho sám navrhl :!: :!: :!: :o :o Adama jsi určil jako presidenta,mě jako vicepresidenta a voviho a amatéra jako radní klubu.Podívej se do příslušného vlákna,že nekecám.
@Jardo: Copak tady se někdy poslouchá hlas dělného lidu?

Dokud vám valná hromada = většina členů klubu neschválí obsazení funkcí (vedoucích), tak si o těch postech nechte zdát :lol: :lol:

Ne vážně - když už se tady (nebo na :arrow: ) někdy dočtem, o čem jste se v Kolesách vlastně bavili a k čemu jste dospěli :twisted:

@vovi: za 5 nových členů navrhuji hodnost "agitátora klubu" (popř. pamětní foto před klubovou zástavou před Kostickou palmou pod Jaroušovým kynutím ze střešního piedestalu)
Naposledy upravil SvoDa dne 28 bře 2009 13:36, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 02 bře 2009 21:47

Zdravím všechny v Jeseníků z Malé Morávky a Karlova. ;)

Ten klubový znak k nicku každého člena je dobrý nápad, aspoň se poznáme na první pohled! :D
Naposledy upravil Ivo K dne 09 bře 2009 10:45, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 02 bře 2009 21:53

Dane,já jsem si vědom toho,že to opravdu trvá a budu se snažit na patřičných místech zalobovat,aby se to urychlilo.Teď je první na řadě ftp,které se udělá tak,aby bylo přehlednější (vše se bude dělat podle přání uživatelů-např.TomasII,amatér,Toams Kubec atd),až bude toto hotové,tak se začnou řešit ty běžnější věci.Prosím o strpení,Adam měl uzávěrku,teď jsou daně.Fórum se teprve rozjíždí a pokus máte něco k ftp nebo fóru jako takovému,směřujte to k Adamovi.Určitě se vám bude snažit vyhovět.Jak si ten klub uděláme,takový bude a jakékoliv rozumné nápady a připomínky jak k ftp tak ke klubu samotnému jsou vítány.

Dane a můžu ti říkat: Pane poručíku :?: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 02 bře 2009 21:58

Jardo,když já byl zvyklý na soudruhu poručíku :lol: :lol: :lol:
Ale jelikož jsem byl na vojně zrovna když byla revoluce, tak většinu vojny mi říkali soudruhu desátníku, pak soudruhu četaři a teprve ke konci pane poručíku a na to jsem si už nezvykl :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 02 bře 2009 22:01

V dnes vydaném odborném časopise o navigacích v Německu vyhrály s přehledem navigace Tom Tom a Navman:Teď mi to volali z Německa.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 02 bře 2009 22:02

To máš dobrý, já byl do kotrmelce soudruh nadporučík, a po kotrmelci pan vojín :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)