Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod vovi v 21 úno 2009 14:19

A ještě historka z natáčení: nejsi v tom sám, mě se podařil podobný trik. Chtěl jsem si kvůli otestování své moderátorské moci založit další identitu, abych mohl sám na sobě vyzkoušet tresty. Vše šlo OK, zadal jsem tam svou alternativní (skoro nepoužívanou) mailovou adresu. A když jsem si to z ní chtěl vyzvednout, tak jsem zjistil, že jsem zapomněl heslo. A bylo po nové identitě, nedokázal jsem to aktivovat. :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 úno 2009 14:53

Možná už ani ta Tvoje alternativní (skoro nepoužívaná) mailová adresa neexistuje. :?
Některé nepoužívané emailové schránky se po určitém čase ruší, jak všíchni víme u už jsme i o nějakou přišli. 8-)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 21 úno 2009 15:11

Existuje - pošta na ní chodí (aspoň to neprotestuje, a to u Volnýho jinak funguje docela spolehlivě) a do zřízení nový schránky se stejným jménem mi to nepustí, protože prej už existuje.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 úno 2009 15:35

A nemáš tam náhodou heslo "vovi"? :lol: :lol: :lol:

Napiš providerovi o nové heslo nebo založ novou testovací schránku.
A hlavně si dej známé heslo, nepoužívej střídání malých a vekých písmen a už vůbec né speciální znaky :!: :lol: :lol:
Naposledy upravil Ivo K dne 21 úno 2009 16:24, celkově upraveno 1
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 21 úno 2009 16:14

Haha - já používám pro tyhle účely tři jednoduchý hesla, a ani jedno z nich tam nepasuje. Asi sem při tom zakládání byl vožralej :o . A vzhledem k tomu, že jsem to heslo tehdy hned prdnul do Outlooku a pustil to z hlavy, tak mě ani nenapadlo, že bych si to nejdřív měl prověřit, když jsem pak po čase formátoval disk. A od tý doby je to v pr...ohlubni nejhlubší ;)

A mám ještě lepší příhodu: měl jsem v práci čipovou kartu pro přítup k firemnímu účtu. Po roce to na mě začlo řvát, abych si změnil heslo, a že tam musí bejt aspoň jedno velký písmeno, aspoň jedno číslo a aspoň jeden speciální znak. A aspoň osm znaků, ovšem. Takovýhle heslo mám jedno vymyšlený a pamatuju si ho. Tak jsem to zkusil "změnit" na to samý heslo. Systém ale nebyl blbej a nepustil to. Tak jsem tam změnil ten speciální znak. A vono zase, že tenhle znak není přípustnej. Tak jsem zkusil jinej a zacyklilo se to a sežralo mi to dalších asi pět pokusů. To už mi adrenalin tek i ušima, někdy po čtvrtym pokusu už jsem byl vytočenej tak, že jsem se vybod i na to, abych si ty pokusy psal. A rozhod jsem se pro radikální krok - nabouchal jsem tam nějaký strašně dlouhý heslo s číslama a speciálníma znakama, systém mi vodpověděl něco na způsob: "No konečně sme to z tebe dostali, blbečku, v dokonalé úctě vaše banka, račte se přihlásit!"
A nastal problém - to heslo už jsem nikdy nezrekonstruoval...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 21 úno 2009 16:26

:lol: :lol: :lol: Tak to je fakt dobrý :!: :!: :!:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 21 úno 2009 16:58

Nám v práci, v souvislosti s ochranou osobních dat, se kterými pracujeme, se generuje heslo pro přístup na server automaticky několikrát do roka a ty hesla jsou typu Ar5eQ7xCps3T a to je teprve bomba si pamatovat.
Když se mi to po pár měsících podaří zapamatovat, přijde ti nové :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 22 úno 2009 21:17

Několik posledních týdnů celkem pravidelně sleduji aktivitu fóra u sousedu a tam je tak mrtvo,že je to až neuvěřitelné.Mám skoro takový pocit,že my,co jsme přešli sem k Adamovi,jsme to tam všechno táhli.Sem tam se tam objeví příspěvek od TomasII,někdy tam něco prsknu já,ale to je tak všechno.Úplně mrtvé je i vlákno morerátorské (vy ho nevidíte).Vypadá to tak,že MioMap a všechny jemu podobné softwary jsou definitivně mrtvé a umíraček zvoní i vedlejšímu fóru.

Tak na zdraví všem "skalním" tohoto fóra a doufám,že to tady nedopadne za pár týdnů,jako vedle :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 23 úno 2009 08:17

Pomalu nastává okamžik,kdy se přihlásí nový člen fóra se zajímavým číslem, a Jasper bude mít dalšího člena do pekelnické rodiny :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 23 úno 2009 08:55

Že ty se koukáš v neděli večer na televizi? :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší