Haha - já používám pro tyhle účely tři jednoduchý hesla, a ani jedno z nich tam nepasuje. Asi sem při tom zakládání byl vožralej

. A vzhledem k tomu, že jsem to heslo tehdy hned prdnul do Outlooku a pustil to z hlavy, tak mě ani nenapadlo, že bych si to nejdřív měl prověřit, když jsem pak po čase formátoval disk. A od tý doby je to v pr...ohlubni nejhlubší
A mám ještě lepší příhodu: měl jsem v práci čipovou kartu pro přítup k firemnímu účtu. Po roce to na mě začlo řvát, abych si změnil heslo, a že tam musí bejt aspoň jedno velký písmeno, aspoň jedno číslo a aspoň jeden speciální znak. A aspoň osm znaků, ovšem. Takovýhle heslo mám jedno vymyšlený a pamatuju si ho. Tak jsem to zkusil "změnit" na to samý heslo. Systém ale nebyl blbej a nepustil to. Tak jsem tam změnil ten speciální znak. A vono zase, že tenhle znak není přípustnej. Tak jsem zkusil jinej a zacyklilo se to a sežralo mi to dalších asi pět pokusů. To už mi adrenalin tek i ušima, někdy po čtvrtym pokusu už jsem byl vytočenej tak, že jsem se vybod i na to, abych si ty pokusy psal. A rozhod jsem se pro radikální krok - nabouchal jsem tam nějaký strašně dlouhý heslo s číslama a speciálníma znakama, systém mi vodpověděl něco na způsob: "No konečně sme to z tebe dostali, blbečku, v dokonalé úctě vaše banka, račte se přihlásit!"
A nastal problém - to heslo už jsem nikdy nezrekonstruoval...