Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod Mio-Treo.info v 02 kvě 2013 01:16

... a podobné problémy jsou právě důvodem, proč XP zůstanou na jednom z mých PC navždy ;) Tím dalším je pak neexistence ovladačů na mou stařičkou laserovku Canon pro novější verze Windows :roll:

Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod xroman v 02 kvě 2013 06:21

Mě to chodí jak na Chrome, tak i na Firefoxu a i na IE9. Každopádně je to užitečná funkce.
Samsung Galaxy S22+
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 02 kvě 2013 06:43

Jj, potvrzuji - na IE9 a IE10 to funguje OK.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 02 kvě 2013 07:04

Tak já FF už nějaký čas nepoužívám. IE sice taky nepoužívám ale mám ho na noťasu ve verzi 10 a tam stejně jako Chrome to běží bez problémů. A musím uznat že je to funkce velmi dobrá. Takže Milanovi děkuji :dik:

Ještě si dovolím poznámku k několika předchozím příspěvkům. Mám doma celkem tři počítače. Donedávna se třemi různými operačními systémy. Ale to už je minulost. Momentálně už XP nemám. Pouze Win 7Home Premium 64 a Win 8 Pro které jsem koupil na přelomu roku za 30 éček jako upgrade z Win 7 Starter které měla na noťasu moje žena. Protože žena studuje a VŠ a píše různé práce tak jsem jí koupil v prosinci Office 2010 a sobě před měsícem Office 2013. Tento víkend jsem navíc zjistil že jsem kokot protože k těm 2010 byla zdarma jedna instalace 2013. Takže jsem udělal další změnu a já i žena máme 2013 a ty původně koupené 2010 jsem nainstaloval holkám. Tak a teď to nejdůležitější. Na žádném OS nemám problém ani s Miem ani s jinou navigací o Samsungu ani nemluvě. :cool: Stejně tak bez problémů fungují všechny softy a různé utility které používám. :ano: Mimo jiné ta utilita pro tvorbu radarové databáze (excel) :ano:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod xroman v 02 kvě 2013 09:37

Problémy se softy nemám také na ničem. Mám doma 3x Win 7 Pro a 3x Win 8, ve firmě mám jen Win 7 Pro. Ale ať dělám co dělám, tak na Win 8 si zvyknout nemohu. Jedinou výhodu kterou pro mě mají je ta, že velmi rychle nabíhají a běží rychle na "starém železe".
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Tomáš Kubec v 02 kvě 2013 10:15

Tak proč si nepřidáš klasickou nabídku start? Pak už Metro prakticky nemusíš vidět.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 02 kvě 2013 10:18

Tak jestli chceš, mám free utilitky pro přeskočení "Metro dlaždic" při startu rovnou na klasickou plochu a pro klasickou nabídku Start (včetně tlačítka Start).

S tím už se dá žít a ovládání je (skoro) stejné, jako u W7.

EDIT: Ten Tom je ale rychlej...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Tomáš Kubec v 02 kvě 2013 10:26

No já raději doporučuju zaplatit 5USD a koupit Start8. Žádná z těch free variant mne moc nenadchla.

Kód: Vybrat vše
http://www.stardock.com/products/start8/
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 02 kvě 2013 11:15

No tak to jó - 5 ďolíků je za hubičku. Když jsem to potřeboval já, tak se nic rozumnýho pod 20 dolarů najít nedalo.

Nakonec tam mám kombinaci "win-eight-metro-ui-switcher" pro přeskočení Metra a Start Menu X pro nabídku start. A jsem spokojenej. :)
Obojí jsem našel zadara na dývýdýčku z Chipu; instalace můžu poskytnout.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod xroman v 02 kvě 2013 13:08

Já vím.... je to na počítadlech doma, tak jsem to zatím neřešil a snažil jsem se s tím žít. Ale těch 5 ďolíků za to budu muset dát.
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....