Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vaše fórum - podle vás ...

Pokud máte nápad jak vylepšit toto fórum, podělte se o něj. Pokud to bude jen trochu v našich silách, tak budeme toto fórum vést podle Vašich nápadů a přání.

Re: Vaše fórum - podle vás ...

Příspěvekod Jasper v 19 dub 2013 10:57

No my ještě jeden skin máme. Akorát že ho nevidím v globálním nastavení ale jde nastavit na jednotlivá fóra. Vypadá takhle viewforum.php?f=48

EDIT na tom odkazu od brosla jsou jich mraky.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 19 dub 2013 11:08

vovi píše:Ano, to tlačítko "Zobrazit nepřečtené příspěvky " skutečně vyhledá a vypíše seznam vláken, kde jsem dosud nepřečetl poslední příspěvek. Na rozdíl od těch "Aktivních" vláken, kde se mi klidně několik dní starý nepřečtený příspěvek odsune třeba i na druhou stránku. To "nepřečtené" tlačítko nicméně bude určitě v základní nabídce phpBB fór - my jsme snad jediné, které ho nemá.

A měli bychom se asi řídit heslem, že každé zbytečné slovo je zbytečné.

S tím tlačítkem nevím, ale v phpBB rozhodně standartně není - základní nabídka je:

• Vyhledat témata bez odpovědí
    • Zobrazit aktivní témata
    • Zobrazit nové příspěvky
    • Zobrazit vaše příspěvky

O víkend se mrknu, jestli něco takového není dostupné v modech

brosl píše:...
1b. nastavíme pevnou šířku fóra na 1024px, což je jinde taky běžné
...

To by sice bylo řešení, ale přistupovat na takové fórum z některých mobilních zařízení může být pak utrpení, neboť nemusíš stránku rolovat jen nahoru a dolů, ale také do strany... :sad: A zrovna tak to bude utrpení na dnešních velkých monitorech, kde budeš mít uprostřed nudli s textem na zhruba polovině displeje :-o

brosl píše:...Viz. plejáda stížností na změnu smajlíků.

Mimochodem ten současný stav, kdy je to změť smajlíků jednoho a druhého druhu a jsou na přeskáčku je příšerná.

Smajlíci budou dokončeni nejpozději během víkendu a budou v novém stylu :)

brosl píše:Třeba toto by se nám hodilo.
Kód: Vybrat vše
http://www.awesomestyles.com/phpbb3-styles/view/ca-gen2-blue
Témat (stylů, skinů) jsou miliony.

bo

Témata jsou sice pěkná věc, ale dovolím si upozornit na jedno velmi důležité úskalí - aktualizace phpBB vycházejí pouze pro dva základní styly - Prosilver a Subsilver2. U všech ostatních skinů se musí aktualizace odpovídajících souborů dělat ručně a z vlastního fóra vím, že někdy je to opravdu mravenčí práce, protože poměrně značná část kódu se nachází v jiných souborech, nežli je tomu ve standartních skinech. Pak musím zadat vyhledávání patřičné části kódu například přes Total Commander a jakmile ho upravím, tak musím i kontrolovat, jestli bude následné správně navazovat na kód, který následuje... prostě taková šílennost :? Fórum už nyní běží na upraveném skinu Prosilver a po poslední aktualizaci jsem musel některé soubory upravit ručně, ale pořád je to přece jen v jakési udržitelné mezi, nežli tomu je u skinů nestandartních

A opakované napadení serveru, o kterém psal Adam v jiném vlákně, je myslím dostatečným podnětem k tomu držet se něčeho, co se dá aktualizovat bez větších problémů, ale bude-li to vaše přání, změnu provedu
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 19 dub 2013 11:30

To je ale prekérní situace :sad:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 19 dub 2013 12:21

Zrovna v tom Jasperově vzorku stylu viewforum.php?f=48 to tlačítko je. Podle mého to bude jen věc správného parametru v příkazu search. Pokud je to správný předpoklad, pak je to takhle:

Zobrazit NOVÉ:
http://forum.entershop.cz/search.php?search_id=newposts

Zobrazit NEPŘEČTENÉ:
http://forum.entershop.cz/search.php?search_id=unreadposts

A ve většině fór jedu na defaultní SUBSILVER styl a to tlačítko tam mají :sad: A rozhodně to v mnoha případech nejsou žádní tvůrci a horko těžko by si to tam dodělávali sami.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 19 dub 2013 12:48

Bezva, Vojto, díky za "nakopnutí", ještě dnes to tam bude

Tak hotovo :D

Obrázek
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod vovi v 19 dub 2013 14:09

Paráda - díky moc.

Jen zvědavost mi nedá: já to celou dobu hledal jako blbec - kde to je? V nějaké šabloně ve stylu? Já to už pár měsíců hledám jako blbec a nemůžu to najít... :oops:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 19 dub 2013 14:13

Konkrétně tato záležitost je v použitém stylu v souboru ...\styles\prosilver_enter_igo\template\index_body.html ;-)

Možná by stálo za úvahu přesunout to celé jinam a pak by bylo vyhledávání nových a nepřečtených příspěvků dostupné všude a nejen z hlavní stránky fóra... ;-)
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 19 dub 2013 14:31

Díky Milane, určitě to budu používat, a je to pro mne opravdu lepší než Zobrazit aktivní témata
Mio-Treo.info píše:Možná by stálo za úvahu přesunout to celé jinam a pak by bylo vyhledávání nových a nepřečtených příspěvků dostupné všude a nejen z hlavní stránky fóra... ;-)
Dle mého názoru by bylo fajn, aby to bylo na každé stránce, a to i dole.

Zarazilo mne ale to, že když kliknu z hlavní stránky fóra na ikonku posledního příspěvku, konkrétně hned prvního tématu Komerční sdělení + AKCE a výhody pro členy tohoto fóra čili na ikonku za nickem tomasii,dostanu se na jeho příspěvek, čili sem viewtopic.php?f=48&p=94255#p94255 přičemž tato strana fóra, vč. záhlaví fóra je defaultní :-o
Beze jména4.jpg
Námátkou zjišťuji, že to dělá jen toto téma a ani F5 a ani restart prohlížeče nezabraly.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 19 dub 2013 14:44

To není nic zvláštního, Dane - Tomáš nastavil na sekci Komerční sdělení + AKCE a výhody pro členy tohoto fóra jiný styl, aby se mohl porovnat se stávajícím ;-) Ale není problém to vrátit hned zpět ;-)
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 19 dub 2013 14:48

OK, pokud jste se zde o tom bavili, tak jsem to jsem přehlídl, omlouvám se.
Nijak mi to nevadí, já se jen chtěl ujistit, jestli jste jednak něco nepřehlídli, druhak jestli nemám problém s prohlížečem či cookies atp. a treťjak byl brankář :P
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vaše fórum - podle vás....