JackeOb píše:Ja bych jeste zkusil Firefox Portable - jde o firefox, ktery je mozne prenaset treba na klicence a nesaha nikam pro nastaveni nebo nejake soubory do systemu, ale pouziva jenom ty svoje u sebe v adresari
- Kód: Vybrat vše
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
schválně, jak se bude forum chovat v tomto prohlizeci
Jak si pouze zasvěcení všimnou, cituji příspěvek, takže -
kontrolní otázka :
Když SvoDa na svém NB cituje příspěvek, tak to znamená co?
No přece, když SvoDa na svém NB cituje příspěvek, tak to znamená, že už vidí konec vlákna a spojení funguje
Použil jsem doporučovaný Firefox Portable, který mi opravdu funguje na klíčence a je to OK.
Na tuto "klíčenkovou instalaci jsem si nahrál uživatelská nastavení (záložky, hesla, historii, ...) z HDD Mozilly a doinstaloval pluginy na které jsem zvyklý a teď mohu přijít k jakémukoliv PC na světě a mít v prohlížeči to, co všechno mám na svém PC

Takže jsem se přes tyto své nevýhody dostal k zajímavé a užitečné věci . Díky JackeOb.
Tento příspěvek právě píši tímto způsobem, tzn. z klíčenky.
Nicméně je vyhráno jen z 1/2, bo z Mozilly na HDD to stále hapruje, a to i po té, co jsem ji komplet odinstaloval, vymazal po ní zbytkové adresáře, vyčistil registry a nainstaloval znovu.
Doma to zkusím nejdřív také z té klíčenky a pokud to pojede, tak zkusím HDD Mozillu odinstalovat znovu, a provedu i scandisk vč. defragmentace a zkusím to nanovo, pak dám vědět.
Zajímavé je, že i u druhého PC doma, na kterém jsou nové Win, takže problém s providerem nezavrhuji - jak píše vovi.
Žádnou utilitku ani nic podobného mi však nenabízeli
Nejspíš dostala Mozilla i na tom druhém domácím PC od providera při přihlašování na fórum nějaký nestandartní blok, který neumí obejít. Nicméně přes víkend to v tomto případě nevyřeším. Jednak je plesová sezóna

a druhak provider o víkendu neuřaduje