Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Doplňující se čtverečky při psaní

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Doplňující se čtverečky při psaní

Příspěvekod joxer v 29 pro 2009 22:51

Zdravím. Po dlouhém boji jsem zprovoznil Nav'n'Go iGO Amigo 8.4.2.81333 na navigaci X-SITE XSN z Kauflandu. Všechno běží výborně, i satelity jsem "naladil", ale jednoho problému se pořád nemůžu zbavit. V módu psaní (např. pojmenování oblíbeného místa anebo hledání POI podle textu) se mi v krátkém intervalu samy doplňují symboly čtverce □ a nedá se pořádně nic napsat. Vznikají hybridy jako PR□ACE□, ať to člověk píše, jak chce rychle 8-)
Pokud byste to chtěli vidět, klikněte na obrázek, mělo by se spustit video. Omlouvám se za kvalitu, je to z mobilu.
Obrázek
joxer

Re: Doplňující se čtverečky při psaní

Příspěvekod amatér v 30 pro 2009 02:09

Zkus jinou verzi, ta co používáš je úplně první, mám takový pocit, že neumí ani TMC. Tady je každá rada drahá, o tomto problému jsem dosud neslyšel.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 30 pro 2009 11:30

Mám ten samý problém na mé číně už dlouho a změna verze nepomohla,kdysi jsem to už zde psal.Je to dost nepříjemné,neustále trefovat písmenka,odmazávat atd.Také by mně zajímalo nějaké řešení.Vlastně jedno by tu bylo,koupit jinou šochtli,nejlépe značkovou,na druhou stranu moje čína mně doveze zrovna jako jiná.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod joxer v 30 pro 2009 11:39

Díky za obě reakce. Stáhnout jinou verzi přeci jen zkusím, za pokus nic nedám, ale taky díky za to, že budu připraven na to, že to nepůjde. No nevadí. Pořád je to lepší než ten příšernej původní software, kterej byl stejně velikej a ani nic neuměl (radary, bankomaty, ani český znaky :D ).
joxer

Příspěvekod hladik2 v 30 pro 2009 13:30

Ano souhlas,nicméně bych požádal zde přítomné,pokud mají radu nebo zkušenost jak nepříjemné chování navi při použití klávesnice vyřešit aby se zapojili do tohoto tematu a poradili :D
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 30 pro 2009 13:50

Možná zcestná myšlenka, ale něco podobného řešili kluci pro HTC Diamond ... tam to zase psalo å.
A pomohl zdánlivě nesouvisející zápis do SYS.TXT - viz viewtopic.php?p=33623#p33623
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 30 pro 2009 16:49

bohužel,
[power]
powermgm_state=2

Tento zápis nic nevyřešil,smůla :mrgreen:
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 30 pro 2009 17:00

joxer píše:... kterej byl stejně velikej a ani nic neuměl (radary, bankomaty, ani český znaky :D ).

Pánpvé já myslím, že problém bude právě v tom co napsal joxer, a já jen zvýraznil. Zkus nastavit anglický lang.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 30 pro 2009 17:24

Tak odzkoušeno a ani změna lang z cz na anglinu bez změny
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 30 pro 2009 17:26