Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8.3.2. a HTC TOUCH2

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

IGO 8.3.2. a HTC TOUCH2

Příspěvekod Bobulak v 03 lis 2009 18:59

Zdravím Vás,
mám problém s IGO 8.3.2.97313 a HTC TOUCH2. Po instalaci se program rozběhne a funguje. Pak ale nepravidelně, většinou po nějaké změně v okně nastavení začne při zadávání adresy nebo města automaticky vyskakovat velké nebo malé a s kroužkem. To pak znemožňuje další zadání požadovaného cíle.
Jinak vše funkční. Nevím co? Zkusil jsem přeinstalovat a nic. Je zajímavé, když udělám novou instalaci nebo zresetuju IGO do základního nastavení nějakou dobu to běží korektně. Napadá Vás něco? Díky.
Bobulak

Re: IGO 8.3.2. a HTC TOUCH2

Příspěvekod a.mroz v 03 lis 2009 20:13

Tak todle jsem jeste nikde u nikoho necetl :) zajimave hmmm.. zkusil jsi zmenit klavesnici? Nekde je tu ke stazeni i ceska klavesnice,. jinak zkus smazat obsah save a crash,. tvrdej restart a po nabehnuti uvodniho nastaveni zvol tvuj rozsirujici skin mimochodem muze to bejt i tim skinem stahni si znova od jinud, pokud ti to nepomuze zkus vymenit i data.zip maka to nam a tobe to musi makat taky,. ;)
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod Bobulak v 04 lis 2009 20:07

Tak jsem zkusil jiné IGO a bez úspěchu. Zase a s kroužkem. Budu muset asi zkusit ten tvrdej reset. Když to udělám co mi zůstane a naběhne v telefonu? Jde mi třeba o klávesnici Sunnysoft intelwrite, office a tak. Zůstane to stejné jako když jsem koupil telefon a poprvé zapnul?
Bobulak

Příspěvekod amatér v 04 lis 2009 21:07

Zkus se podívat na mio-treo.info, tam jsou kluci, kteří mají zkušenosti s PDA zařízením, vyznají se v tom lépe. Tyhle rady o restartu a mazání save nebudou pro tvůj problém asi to pravé ořechové.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 04 lis 2009 22:59

Bobulak píše:Tak jsem zkusil jiné IGO a bez úspěchu. Zase a s kroužkem. Budu muset asi zkusit ten tvrdej reset. Když to udělám co mi zůstane a naběhne v telefonu? Jde mi třeba o klávesnici Sunnysoft intelwrite, office a tak. Zůstane to stejné jako když jsem koupil telefon a poprvé zapnul?

skus ver. 73871,Interwrite je len kryci nazov pre PDA virus :D (zartujem) ano po skutocnom HR budes mat zariadenie ako pri kupe,preto si zalohuj cez synchronizacny program,alebo nejakou aplikaciou svoje osobne data.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2009 06:23

@bobulak:
zkus si přepsat v data.zip/config soubor keyboard.ini viz viewtopic.php?p=10396#p10396 nebo
vytvořit v adresáři iGO8 složku config a do ní dát soubor keyboard.ini viz bible http://www.tomasii.cdc.cz/faq_igo8.html oddíl:Můžu zadávat názvy ulic a poi v češtině?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 05 lis 2009 11:58

No,tak mě tu někdo předběhl s HTC TOUCH diamond 2.Chtěl jsem tu založit vlákno a už tu je. :D Já tady s tím problémem bojoval pánové 5 slovy pět dní.Nejde o nic jinýho,než v sys.txt dát
[power]
powermgm_state=2
Nic víc ohledně poweru tam nedávat.A pak si v diamondu nastavit nějaký podsvícení a to si vezme aji igo.nastaví se v Menu-Nastavení-pravá šipka a Zařízení a tam dát Užij nastav.zařízení.A pak už se dá plánovat bez toho slavnýho A ;) Pak je ještě nutný vypnout si aby se zařízení po určité době samo zhasínalo.Jinak bude igo blikat:)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2009 13:52

Radku, jsi si jistý, že se tvůj 5-denní boj vztahuje k české klávesnici, když píšeš,
deusexx píše:Já tady s tím problémem bojoval pánové 5 slovy pět dní.Nejde o nic jinýho,než v sys.txt dát
[power]
powermgm_state=2

nebo jsi jen otevřel novou diskusi na téma podsvícení :?: :?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 05 lis 2009 14:43

Dane,řeším plánování trasy a vyskakování A s kroužkem.Takže nejde o klávesnici.Tu si tam můžeš v igo nastavit jakou chceš a stejně ti to nepomůže.Tady ten problém je v podsvícení.A věř tomu,že vím o čem mluvím.Opravdu jsem si na tom málem vylámal zuby.A HTC TD2 mám přesně týden. ;)
Bobulak nepíše nikde o klávesnici...ale o plánování trasy a o vyskakování A.Ale to fakt nemá nic s klábosnicou společnýho.Je to neuvěřitelný,ale je to tak.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2009 16:35

Bobulak píše:...při zadávání adresy nebo města začne automaticky vyskakovat velké nebo malé a s kroužkem. To pak znemožňuje další zadání požadovaného cíle.

proto jsem si myslel, že jde o problém klávesnice v keyboard.ini :?
SvoDa
Moderátor

Další

Zpět na Otázky a odpovědi