Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

POMOC!!!!

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

POMOC!!!!

Příspěvekod kleen11 v 06 říj 2009 17:14

Ahojky, jsem nesmírně rád, že jsem narazil na toto forum.. Jsem už naprosto bezradný.. Zakoupil jsem autorádio Golding DVD892.. Jde o autorádio s vestavěnou GPS navigací.. Jen u rádia není žádný mapový podklad.. Takže potřbuju poradit jestli IGO 8 bude v mé GPS fungovat..

Specifikace mého autorádia s GPS:

operační systém WINDOWS CE 5.0
procesor SAMSUNG High performance processor S3C2440A-40
max frekvence 400Mhz
EMS paměť 64MB SDRAM

Půjde mi tam IGO8?? Není problém ve Windows CE?? Prosím o brzkou odpověd..

Velice moc děkuji Kleen
kleen11

Re: POMOC!!!!

Příspěvekod vovi v 06 říj 2009 17:36

Všechny popsané parametry by se s iGo8 neměly posekat - instalace by tudíž měla být možná. Pro správné rozchození ale bude důležitější vědět, jaké rozlišení má displej toho rádia - zjisti a dej vědět.

Zkus si projít sekci o problémech specifických zařízení, konkrétně tuto část (ta se týká podobného rádia - a vše "čínské" bývá na jedno kopyto):
viewtopic.php?f=65&t=248

Pokud popsané postupy nepovedou k cíli, napiš sem co nejvíce informací o tom rádiu a budeme řešit individuálně.
Pokud se zadaří, dej taky vědět. Později toto vlákno přesuneme tam, kam patří - tedy do té sekce "zařízení".
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod kleen11 v 06 říj 2009 18:12

Jsem rád, že jsi se toho takto ujal.. :) Doufám, že to zvládneme.. Prohlédl jsem krabici od autorádia i manual, ale nikde jsem nenarazil na rozlišení displaye.. jen vím, že je to 7" výsuvná LCD obrazovka - dotyková.. jinak zde je :
Kód: Vybrat vše
http://hudla.cz/obchod/index.php?main_page=product_info&cPath=77_78&products_id=425

Zítra ho šoupnu do auta a pak se uvidí jak dál.. Ale nechce se mi kupovat IGO8 za takové peníze, když si nejsem jistý, že tam bude fungovat správně.. Zkus se prosim tě podívat na to rádio třeba z toho vyčteš něco víc.. Právě že tam píšou, že to podporuje Route66, TOMTOM a právě i IGO, ale nikdy nevim.. Slyšel jsem, že mi tam právě IGO nepůjde, protože na Windows CE nešlape.. Jen na Windows Mobile, tak nevim, proto jsem rád za odborníka.. :)
kleen11

Příspěvekod hladik2 v 06 říj 2009 18:27

Já provozuji igo na čínské navi ta má Windows CE.net 4.20,tak to půjde asi určitě a rozlišení???co tak 480_800????
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kleen11 v 06 říj 2009 18:58

To rád slyším.. rozlišení opravu nikde nevidím.. aaa tady je napsáno: Resolution---------480x3(RGB)x234!!! to bude asi to rozlišení :) a myslíte že toto IGO 8 by tam fungovalo??
Kód: Vybrat vše
http://www.azobchod.cz/cgi-bin/model.pl?ok=tn&fw=250&kk=35zzzz&st=cu&km=105770
za ty prachy to doufám fungovat bude.. :)
kleen11

Příspěvekod amatér v 06 říj 2009 19:05

Budeš muset najít data.zip pro tohle rozlišení, v základu totiž není.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 06 říj 2009 19:16

480x234 je vyvěšen na spřáteleném foru.Jedná se onově vydaný data.zip a branding.zip pro igo8.3.4.102680
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kleen11 v 06 říj 2009 19:21

a jejda, chlapi já jsem naprostý laik ohledně IGA.. takže teď naprosto nechápu co jste tím mysleli.. musíte na mě trochu jednodušeji.. :) tak co z toho vyplívá?? půjde mi tam IGO 8 které je v odkazu o pár příspěvků výš?? a co je ten data.zip a branding.zip?? a kde ho vemu a kam ho dám?? :) jsem tragéd já vím.. :) ale díky moc za trpělivost se mnou
kleen11

Příspěvekod mikels v 06 říj 2009 19:34

Tak já přidám něco na vysvětlenou branding. zip a data. zip je součástí iGO. Otevři složku igo které se skládá z dalších složek a souboru. Tam uvidíš tyto 2 soubory které nahradíš verzí určenou pro tvé rozlišení...
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 06 říj 2009 19:38

IGo ti tam s největší pravděpodobností půjde,jen musíš pro to své rozlišení nalézt výše uvedený branding atd.Bohužel nelegální úpravu ti tady nikdo neporadí a ono by to stejně asi nebylo moc platné,protože jak vidím,tak jsi naprostý laik a spíše by tě zachránilo,kdyby se v tvém okolí našel někdo zdatnější,který by ti poradil,protože přes maily a podobně se toho moc nevykoumá.

mikels:Ale on iGo ještě vůbec nemá.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Další

Zpět na Otázky a odpovědi