Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GPS IGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

GPS IGO8

Příspěvekod milano v 24 srp 2009 19:09

Dobrý večer, měl bych dotaz.. koupil jsem od jednoho pána tuto navigaci gps igo8..potřeboval bych aktualizaci.. nevím jak postupovat.. mohl by mi někdo poradit? moc vám děkuji.
milano

Re: GPS IGO8

Příspěvekod tomasii v 24 srp 2009 19:12

Co to je navigace gps iGO8? Můžeš napsat její typ?
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod milano v 24 srp 2009 19:39

A prosímtě kde najdu přesný tip: ? jen vím že je to GPS IGO8...
milano

Příspěvekod amatér v 24 srp 2009 20:27

Trocha teorie z Wikipedie
GPS
Global Positioning System, zkráceně GPS, je vojenský polohový družicový systém provozovaný Ministerstvem obrany Spojených států amerických, s jehož pomocí je možno určit polohu a přesný čas kdekoliv na Zemi nebo nad Zemí s přesností první desítky metrů. Přesnost GPS lze s použitím dalších metod ještě zvýšit až na jednotky centimetrů. Část služeb tohoto systému s omezenou přesností je volně k dispozici i civilním uživatelům.
iGO8
Navigační software iGO 8 od firmy Nav N Go jako jeden z prvních obsahuje 3D budovy (v ČR významné budovy v Praze, v SR v Bratislavě), 3D vizualizaci terénu a 3D provedení silnic pro jednoduché rozeznání nadjezdů, podjezdů a mostů. Plná podpora 3D tak dělá tento software velmi příjemným pro použití v autonavigaci a díky propracovanému téměř realistickému zobrazení povrchu krajiny, lze tento software použít i pro pěší navigaci.

Opravdu je těžké pomoci dle toho co jsi byl schopen uvést za údaje. Pokus se to upřesnit jak psal tomasii.
Značka by měla být uvedena na přístroji, na krabici nebo na přiloženém CD/DVD.
amatér
Moderátor

Příspěvekod milano v 24 srp 2009 21:08

Jsem moc vděčný že mi tu předáváte vaše informace moc vám děkuji... tak abych byl tedy přesnější.. mám navigaci

NAV N GO IGO8
8.0.0.54000
SEP 1 2008
A POTŘEBOVAL BYCH aktualizovat tuto navigaci: prosím vás o radu jak nato,nemám vůbec tušení nikdy jsem toto nedělal tak vás prosím o radu
skyp:milano1.k
mob:607 802 814.
předem vám moc děkuji.M
milano

Příspěvekod Lakva v 24 srp 2009 21:19

To je pouze navigační aplikace.
Ale aktualizaci budeš provádět v nějaké krabičce - typ té krabičky je jaký???
Pokud je na ní opravdu napsáno jen GPS, tak pravděpodobně bude štítek někde na jejích zádech, nebo pokud se dá vyndat baterka tak pod ní.
Lakva

Příspěvekod milano v 24 srp 2009 21:31

Já fak nevím.. je to přístroj (hardware) Vevnitř je software Igo8 - koupil jsem jí na inzerat a tady dávám odkaz toho co jsem koupil snad to pomuze identifikace tohoto přístroje ..pan neměl krabici jen navod v angličtině..http://ostatni-elektronika-foto.sbazar. ... 52330.html

moc vám dekuji.
milano

Příspěvekod amatér v 24 srp 2009 21:52

Dobrá, podle toho obrázku je tam sw iGO8, co chceš aktualizovat? Verzi, mapy?
Informaci o verzi najdeš v Nastavení > 1/2 >2/2 > O programu
Informaci o mapách najdeš v Nastavení > 1/2 >2/2 > O programu > Mapy

Co je tam teď?
amatér
Moderátor

Příspěvekod milano v 24 srp 2009 21:56

JSOU TAM JEDNOTLIVÉ STÁTY
milano

Příspěvekod amatér v 24 srp 2009 22:06