Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dreimgo DG120

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Dreimgo DG120

Příspěvekod Jcsordas v 11 srp 2009 10:10

Ahojte dostala sa ku mne tato navigacia no nemam knej original kartu iba prilozene cd map data backup ale po nahrati na novu sd kartu 2gb kingston sa aplikacia nespusti, napise to warning the application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings? a ci dam yes alebo NO nic sa nezmeni len preblikne okno dakujem za kazdu radu.
Jcsordas

Re: Dreimgo DG120

Příspěvekod amatér v 11 srp 2009 10:16

Chyba je právě v tom, že nemáš tu origo kartu, bez té to holt nerozchodíš. Možná by stačilo podívat se na netu, po nějaké zkušební verzi.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jcsordas v 11 srp 2009 10:27

No a vies mi poradit aj viac lebo ja sa vtom dako neorientujem pripadne co mam hladat a skusit dakujem za pomoc.
Jcsordas

Příspěvekod Jarouš v 11 srp 2009 10:31

Jakoukoliv nelegální úpravu tady nezjistíš. :twisted: :twisted: To musíš hledat jinde.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jcsordas v 11 srp 2009 10:42

Mne nejde o neleglne pouzivanie pisal som aj do servisu a povedali mi ze mam smolu tak ma len zaujimalo ci to mam rovno zahodit a neviem ci je to nelegalne ked si to clovek zaplatil aj ked to neni na original karte
Jcsordas

Příspěvekod amatér v 11 srp 2009 10:43

No dobrá, ale kam se potom poděla ta origo karta?
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jcsordas v 11 srp 2009 10:46

Tak to ja neviem ku mne sa dostala komplet navi len bez SD
Jcsordas

Příspěvekod SvoDa v 11 srp 2009 11:19

Používáš tajuplný termín
Jcsordas píše: ku mne sa dostala komplet navi len bez SD

Znamená to, že sis ji koupil v obchodě a zásilka je nekompletní - reklamovat, nebo jsi ji koupil z 2. ruky a prodávající ti tu kartu nechal, nebo co?

Dle strohého popisu tvého přístroje na netu "Předinstalované mapy Evropy na SD kartě" má tento přístroj asi navigační program přímo v zařízení a na kartě má pouze mapy (čili složku content) a to je vždy vázáno na licenční číslo karty nebo SW přístroje.

Originální kartu tedy požaduj po tom, od koho se k tobě přístroj dostal.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 18 srp 2009 10:27

U tohoto modelu je software iGO8 ve vnitřní paměti přístroje a na SD kartě je složka "addons" a v ní jsou dvě podsložky:
1) "content" - mapy, hlasy, dem, poi, atd.
2) "licence" - v této složce je licenční soubor xyz.lic, který je vázaný na unikátní výrobní číslo dané SD karty.

Obsah celé karty Ti klidně pošlu, ale pokud nemáš svůj původní licenční soubor, tak Ti to nebude k ničemu...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Zpět na Otázky a odpovědi