Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

ERROR

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

ERROR

Příspěvekod Rikii1 v 27 črc 2009 08:38

nazdárek, rozhodl jsem se ,ze si do sveho mia C710 nahraju IGO8 (verze 8.3.2.64873) ,podle návodu jsem vse udelal tak jak to ma byt.zmacknu ikonku miomap a problikne obrazek (pravdepodobne z igo 8 s napisem ´´kampak se projedeme???´´) a pak ERROR="Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet. Please try again in a few seconds or soft-reset your device", a nic se nerozjede n evim co mam delat poradte prosim

dik Kasper
Rikii1

Re: ERROR

Příspěvekod vovi v 27 črc 2009 08:50

Restartoval jsi, jak ti to radí? nějaký pokus o spuštění se nepodařil a pozůstatky toho procesu pořád běží na pozadí.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Rikii1 v 27 črc 2009 09:08

restartoval jsem asi 10krat i tvrdy restart tim tlacitkem on-off ,ano vypada to jakoby to na pozadi bezelo jenze ja to nevidim ,dole se mi pri tom objevi lista windows
Rikii1

Příspěvekod amatér v 27 črc 2009 09:20

Mě tam zaráží ta hláška ´´kampak se projede???´´, odkud si tu verzi stáhl a podle jakého návodu jsi to do Mio cpal? Tohle vypadá na nějaký skin, podívej se do content/skin, všechny případné soubory, které obsahuje zazálohuj, a pak složku skin vymaž. Restartuj Mio a zkus nový start.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Rikii1 v 27 črc 2009 09:28

amatér píše:Mě tam zaráží ta hláška ´´kampak se projede???´´, odkud si tu verzi stáhl a podle jakého návodu jsi to do Mio cpal? Tohle vypadá na nějaký skin, podívej se do content/skin, všechny případné soubory, které obsahuje zazálohuj, a pak složku skin vymaž. Restartuj Mio a zkus nový start.

http://odkaz vymazán - vovi podle navodu od tomassi tak jsem ty skiny vymazal a nic . jo a ten napis je ´´kampak se projedeme dnes???´´
Rikii1

Příspěvekod amatér v 27 črc 2009 09:37

Ještě vymaž složku save. A z toho balíku použij v. 8.3.2.64873.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 27 črc 2009 09:47

Ta hláška vypadá na Lakvův loading. A podle všeho to asi buchne při zavádění skinu. Mrkni se ještě do SYS.TXT ... pokud je tam v sekci [interface] položka theme="něco", tak ji buď smaž, nebo před ní dej středník. Ta totiž ovlivní volbu skinu - a pokud ten není pro tvé rozlišení, bude to dělat neplechu. Bez této položky by iGo mělo nabíhat s továrním skinem; nějaký jiný si pak můžeš zvolit bez problémů z menu.
A samozřejmě - před dalším pokusem smaž i tu složku SAVE, jak už radili předřečníci.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Rikii1 v 27 črc 2009 09:48

amatér píše:Ještě vymaž složku save. A z toho balíku použij v. 8.3.2.64873.

z jakeho baliku??? nejak jsem to nepochopil.slozku save jsem uz vymazal a nic porad stejny problem,jo a mam to v interni pameti ale to by nemel byt rozdil :?:
Rikii1

Příspěvekod Rikii1 v 27 črc 2009 09:52

vovi píše:Ta hláška vypadá na Lakvův loading. A podle všeho to asi buchne při zavádění skinu. Mrkni se ještě do SYS.TXT ... pokud je tam v sekci [interface] položka theme="něco", tak ji buď smaž, nebo před ní dej středník. Ta totiž ovlivní volbu skinu - a pokud ten není pro tvé rozlišení, bude to dělat neplechu. Bez této položky by iGo mělo nabíhat s továrním skinem; nějaký jiný si pak můžeš zvolit bez problémů z menu.
A samozřejmě - před dalším pokusem smaž i tu složku SAVE, jak už radili předřečníci.

[device] ; typ zařízení
type="MIOC710" ; konkrétní typ navigace

[folders] ; cesty umístění složek iGO8
app="My Flash Disk/Miomap/Miomap" ; umístění aplikace v paměti flash

;[rawdisplay] ; volba portrait (na výšku):
;class="portrait"
;screen_x=240 ; rozlišení displeje vodorovně
;screen_y=320 ; rozlišení displeje svisle

[rawdisplay] ; volba landscape (na šířku):
class="landscape"
screen_x=320 ; rozlišení displeje vodorovně
screen_y=240 ; rozlišeí displeje svisle