Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vadná originální SD karta

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Vadná originální SD karta

Příspěvekod Navon v 25 črc 2009 09:51

Ahoj, mám poškozenou originální 2 GB SD kartu s mapami. Nemůže ji načíst ani navigace ani čtečka karet. Zálohu originální karty na pevném disku však mám. Koupil jsem si kartu novou a překopíroval jsem na ní zálohu karty originální. Navigace však novou kartu nevidí. Je, prosím, nějaké řešení jak tuto záložní kartu zprovoznit nebo musím koupit novou originální kartu s mapami? Jsem začátečník. Předem děkuji za každou radu.
Obrázek
Navon

Re: Vadná originální SD karta

Příspěvekod humbuk v 25 črc 2009 09:55

Jakou kartu jsi koupil? Navon neumi SDHC karty.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Navon v 25 črc 2009 10:23

Obrázek
Navon

Příspěvekod amatér v 25 črc 2009 10:51

Zkopírování originální karty na záložní, ti nová karta fungovat nebude. Jediné řešení je dohoda s prodejcem, solidní prodejce by ti měl pomoc. Další řešení je podívat se na netu, a najít nějakou zkušební verzi, tu nahrát na tu novou kartu a uvidíš, zda to pomůže.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod addam v 25 črc 2009 11:36

Pokud je karta vadná, tak ji můžeš bez problému reklamovat jako jakékoliv jiné zboží v záruce.
Pokud jsi navigaci kupoval u nás, tak na kartu nahrej kompletní zálohu kterou sis předtím udělal a pošli mi ji - zařídím její vyreklamování, nebo Ti ji rovnou vyměním z vlastních zásob abys nemusel dlouho čekat...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Zpět na Otázky a odpovědi