Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Podsvietenie displeja - nesprávne fungovanie

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Podsvietenie displeja - nesprávne fungovanie

Příspěvekod bobob v 26 čer 2009 20:36

Pregooglil som už všetky fóra, niekde sa venovali podobnej problematike, ale odpoveď na môj problém sa mi nepodarilo nikde nájsť.
Jedná sa o to, že pri jazde potrebujem veľmi vysoké podsvietenie displeja cez deň a samozrejme nízke v noci. V mojom zariadení ( HTC Touch Pro2 ) sa dá vo WM nastaviť veľmi vysoký "backlight". Problém je v tom, že keď si spustím iGo8, tak sa toto výrazné podsvietenie stlmí asi na 50% . Toto sa deje vtedy, keď mám v "Nastavenia zariadenia - Správa napájania" zvolený režim Trvalé podsvietenie. V Sys.txt mám zvolené:
[power]
backlight_sync_with_OS=1
backlight_day=100
backlight_night=30
Čiže celý mobil mi žiari ako lampa, ale keď spustím iGo, tak sa stlmí.

Keď si v "Nastavenia zariadenia - Správa napájania" zvolím režim : Použiť nastavenia zariadenia, tak už to funguje správne - podsvietenie sa nestlmí - je veľmi výrazné aj v iGo, avšak nefunguje potom to stlmenie na 30% v noci a aj v noci žiari ako lampa.

Všetkým už vopred ďakujem za prípadnú pomoc.
bobob

Re: Podsvietenie displeja - nesprávne fungovanie

Příspěvekod chucky v 26 čer 2009 20:48

Skus tenhle zápis, mne funguje korektně:

[power] ; nastavení pro napájení a podsvícení
powermgm_state="0" ; řízení spotřeby <0=vyp, 1=zap>
backlight_day="100" ; úroveň podsvícení den (procenta)
backlight_night="50" ; úroveň posvícení noc (procenta)
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod bobob v 26 čer 2009 21:06

Prepol som na Trvalé podsvietenie, zadal do sys.txt tvoje hodnoty a opäť asi v polovici načítavania iGo dôjde k stlmeniu displeja :(
bobob

Příspěvekod tomasii v 04 črc 2009 17:24

V půlce nabíhání iGO8 se přepne podsvícení z nastavení podsvícení Mia na nastavení podsvícení z iGO8. U mě se podle mého nastavení naopak rozsvítí víc. Tipoval bych to proto na nižší nastavení podsvícení v iGO8.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi