Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Naviextras Toolbox

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Naviextras Toolbox

Příspěvekod kareru v 31 črc 2016 11:54

jsem zde nový a nevím kam se obrátit pro radu, koupil jsem navigaci, nainstalováno igo primo. I když jsem přepnul na češtinu, mluví česky, ale po přepnutí na aplikace, jsou stále v angličtině, celé bych to oželel, má hodně funkcí, ale stále mi nejde přepnout na km/h a stále ukazuje v mph i vypočítaná vzdálenost v mil, což dost štve, nemá smysl chodit do přepočítací tabulky a tam si to přepočítávat, nejsem žádný programátor, abych se hrabal v celém programu, bude tam asi nějaký fígl, ale stále jsem nepřišel jaký, umí někdo poradit?
kareru
 
Příspěvky: 3
Registrován: 31 črc 2016 11:13

Re: Naviextras Toolbox

Příspěvekod amatér v 31 črc 2016 13:07

Já té otázce moc nerozumím, ale pokud jde o PRIMO, pak Nastavení > Místní
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Ashampoo_Snap_2016.07.31_14h02m47s_001_.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Naviextras Toolbox

Příspěvekod kareru v 31 črc 2016 14:24

no právě, když jdu do nastavení, je definován pouze jazyk, datum čas, hlasitost, podsvícení, kalibrace, deskTop, verze systému, usb, tovární nastavení, tak nevím
kareru
 
Příspěvky: 3
Registrován: 31 črc 2016 11:13

Re: Naviextras Toolbox

Příspěvekod vovi v 31 črc 2016 16:44

Mícháš hrušky a švestky. Ty máš zjevně na mysli systémové nastavení (navigační krabičky jako takové), amatér píše o interním nastavení Primo (ikonka "nářadí").
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7370
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Naviextras Toolbox

Příspěvekod kareru v 31 črc 2016 19:05

máš pravdu, vůbec se v tom nevyznám, proto hledám odpověď. Ikonka nářadí se objevuje pouze u pozice vozidla kde se objevuje pouze:
fuel consumption in cities
fuel consumption on highways
engine type
fuel price
use extended settings
lengh
width
height
kareru
 
Příspěvky: 3
Registrován: 31 črc 2016 11:13

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků