Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hledání v POI

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Hledání v POI

Příspěvekod jarbu v 14 čer 2009 20:34

Ahoj lidi, potřebuji poradit,

podle někdetadynávodu jsem si do iGO8 v.8.3.2.80621 přesunul databázi mých kontaktů z dřívějška z MioMapu3.3 (pomocí iGO POIExploreru změnit soubor iGO.db na lidi.kml) - funguje to, nic se nepomíchalo ale nelze v nich hledat. Pokud zadám hledat bez zadání textu, zobrazí vše, pokud zadám jakékoli písmenko, část názvu či celý název, nalezne 0 položek.
Netušíte někdo, kde jsem vyrobil chybu? :oops:
jarbu

Re: Hledání v POI

Příspěvekod BOSS v 17 čer 2009 22:22

zkoušel jsem to a mi to dělá také ale v čem je chyba nevím
NAVON - 750
- IGO-Primo - 8.5.9153032 - ResidentFlash
- IGO-Primo - 1.2 9.2.1. 178658 branding GJ-AK Si v 3.9.0 - SDMMC

MIO C - 710

- IGO-Primo - 8.5.11.155811 - SD card
BOSS

Zpět na Otázky a odpovědi