Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Možná hloupý dotaz k iGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Možná hloupý dotaz k iGO8

Příspěvekod jarbu v 14 čer 2009 11:36

Jsem běžný uživatel s minimem času na hlubší zkoumání fóra. Může mi prosím někdo relativně polopaticky vysvětlit:
Mám Mio720 s celkem vyhovujícím skinem jt&jerry skin cs v.4b. Líbí se mi navigace iGO8 a rád bych to vyzkoušel, našel jsem spoustu skinů a různých úprav, ale kde přijít k samotnému iGO8, tedy to co je popisováno například: "Systém iGO8 nahraj jako složku iGO8 do rootu sd-karty (když se na kartu podíváš, tak bez rozbalování musíš vidět adresář = složku iGO8 a v ní i soubor iGO8.exe)" Třeba je jen neděle a pomalu mi to myslí....
Díky Jarda
jarbu

Re: Možná hloupý dotaz k iGO8

Příspěvekod mkb v 14 čer 2009 11:48

Mrkni do SZ.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jája v 25 čer 2009 08:41

Mám tentýž problém, všude je jen popis, jak co udělat, ale odkud iGo8, to tedy nevím. Naví pro Mio C520 se syst mio už nejsou aktualizace ani map.
Děkuji
jája

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2009 08:58

Software iGO8 je možno samozřejmě zakoupit, anebo se porozhlédnout na gůglu po "testovacích" verzích
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi