Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

jakou koupit PNA krabičku pro igo8 8,3xx

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

jakou koupit PNA krabičku pro igo8 8,3xx

Příspěvekod audis v 03 čer 2009 16:18

zdravím, prosím o radu, protože v tom mám zmatek. pohrávám si s myšlenkou, že koupím nějakou starší PNA krabičku a nahraju do ní svůj Igo8 a budu ji používat v autě natrvalo a stále nepoužívat pocket pc. instalovat Igo8 do pppc umím. googloval jsem návody, vč. tomasii a nejsem z toho ani moudrý ani chytrý. nejčastěji se setkávám s tím, že některé soubory igo8 se přejmenují na původní sw a upraví cesty.

1) je někde nějaký univerzální návod, jak nacpat igo8 do libovolného PNA? (zatím sem zjistil, že každé to má trochu jinak
2) jaká PNA nekupovat, se kterými to určitě nepujde? Je verze OS duležitá? nějaké jiné podmínky kromě přiměřeně výkonného procesoru a 64MB ram? mužu koupit klidně nějakou exotiku?
3) s jakými to pravděpodobně půjde? klidně nějaká exotika, to je mi jedno. je to jen na navigaci a když to umře přirozenou smrtí, koupím si jinou. sám to ale zničit - zamrznout sw nechci.
4) co když koupím PNA, kde bude sw kousnutý a nepřipojím to vůbec ani k počítači?
5) u všech PNA je také nějaký hardreset, který obnoví krabičku (bez použití počítače) do továrního nastavení? (kdybych něco sw zku*vil..)

děkuji za obecné rady heslovitě, nemám přehled.
Naposledy upravil audis dne 03 čer 2009 16:34, celkově upraveno 2
audis

Re: jakou koupit PNA krabičku pro igo8 8,3xx

Příspěvekod SvoDa v 03 čer 2009 16:20

a už jsi četl na tomto fóru toto viewforum.php?f=51 ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod audis v 03 čer 2009 16:28

narazil jsem na to před týdnem a ted pročetl více. testují se jen 4 přístroje a stejně se do ted neví, které to přesně jsou ne?
audis

Příspěvekod deusexx v 03 čer 2009 16:51

To audis Testují se tři a jeden se již prodává.Asi sis toho v té spleti informací nevšiml.Ale Adam to tam psal.Najdeš ji tady
Kód: Vybrat vše
http://www.entershop.cz/Main.ASPX?CLS=PRODUCT&PRO_ALL=GPSALICE&OK=Hledej
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod audis v 03 čer 2009 17:01

děkuji.

ok, takže všechny současné a 3? roky staré PNA Goclever by měly chodit? nějaké další? a co nějaká neznámá exotika? z ebay, apod.?
audis

Příspěvekod humbuk v 03 čer 2009 17:10

Dyk se podívej do celeho tohoto tématu, na čem kdo co rozběhal viewforum.php?f=28. Co vůbec chceš aby to umělo? TMC, modrej zub, interní paměť .... podle toho vyber přístroj.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod audis v 03 čer 2009 17:14

nic navíc to umět nemusí. možná TMC, ale ani to není podmínkou.

já se prostě chci vyvarovat toho, že koupím nějakou PNA krabičku a pak zjistím, že mi to na ní prostě nejde... a nevím, zda všechny PNA jsou na jedno brdo a nebo to prostě na leckterých nejde.

na druhou stranu zase vím, že pocket pc s WM na jedno brdo jsou... a když vidím, že lidé starší navigace prodávají od 1000kč výše, a Navon s Igo8 nový (!) se dá koupit za trojku, tak ty ceny v CR jsou smutný. Koukal jsem na ebay, ale nic nevykoukal, jako dkyby nebyly starší navi vubec v nabídce jako použité (nepřekvapilo by mě, že to lidé háží do popelnice uplně v pohodě jako starý rohlíky)
Naposledy upravil audis dne 03 čer 2009 17:21, celkově upraveno 1
audis

Příspěvekod deusexx v 03 čer 2009 17:20

Chlape,je tam srovnávací tabulka a v ní je toho taky dost.Jenom to projít a snad budeš mít jasno.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 03 čer 2009 17:26

Na Dejvidovi, který se již prodává, to jede, přečti si těch 12 stran tady viewtopic.php?f=51&t=399 :!: :!: :!:
Entershop by ti nikdy neprodával zajíce v pytli a kdyby ano, tak by ses to tu dočetl. Proto to ještě předtím, než to začal nabízet, nechal testovat třemi velmi zkušenými dobrovolníky z tohoto fóra (amatér, vovi a deusexx) :!: :!: :!:
Na Alici a Adamovi, kteří se ještě neprodávají, to jede taky - viewtopic.php?f=51&t=401 a viewtopic.php?f=51&t=400 :!: :!: :!:
Navíc na všech těchto modelech jede i spoustu dalších navigačních programů (kromě iGO8) a bylo testováno celkem 11 :!: :!: :!:
Snad se nebudou testeři zlobit, když pro ty, co to ještě nečetli (nebo to nenašli, nebo se jim nechce číst), sem dám printscreeny:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod audis v 03 čer 2009 17:27

myslíš to SROVNANI NAVIGACI.ZIP? jsou tam jen tři modely a není u nich výrobce (kromě jednoho - goclever). nebo jsem natvrdlý? jestli to jde používat v 90% pna, tak to řekněte. jestli jen v 50% PNA, tak to řeknete taky.. já mám v planu nekupovat novou PNA, ale nějakou starší PNA krabičku za pár kaček a doinstalovat tam svoje Igo8... . asi jsme to měl napsat na začátku.

aby mě celé řešení nestálo 3000 kč (stavebnice+svuj sw), NEBO něco málo přes 3000 (nejlevnější Navon), ALE 500 - 1000 kč (použitá starší PNA + muj sw)
audis

Další

Zpět na Otázky a odpovědi