Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO 6

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGO 6

Příspěvekod weduci v 21 dub 2009 17:40

Vím,že to sem asi nepatří ,ale jsem už zoufalý.Mám navigaci a- rival model NACA-400.Při startu mi to píše : Failed to open file:ctype.dat exiting application..Zkoušel jsem přidávat novou mapu avšak byla zamčená tak jsem ji dal pryč .Po zkopírování té původní mi to píše tuto hlášku.Zálohu jsem předtím provedl pouze kopírováním na disk a ne přes dodaný sowtware, takže restore mi to nebere .Poradí někdo co s tím?
weduci

Re: iGO 6

Příspěvekod Ivo K v 22 dub 2009 11:09

Tvoji navigaci neznám, ale obecně si myslím, že jsi vymazal(dal pryč) nejen novou mapu, ale i nějaký další soubor.

Trochu tu situaci popiš podrobněji.
Máš iGO6 přímo ve vnitřní paměti? Navigace má také slot pro SD kartu.
Jak si tu novou mapu do navigace "přidal"?
K PC navigaci připojíš jen přes AciveSync nebo PC "vidí" navigaci jako další disk a čtečku? Máš na PC Win XP nebo Visty?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod weduci v 22 dub 2009 19:57

No pěkně jsem se do toho zamotal.Na PC mám XP a navigaci vidím jako jiné zařízení.Mohu se dostat do všech složek je tam systém Win 5.0 .Jak jsi uvedl tak jsem nejspíš vymáznul i nějaký soubor navíc.V Program files v navigaci nemám vůbec nic tak ani nevím jestli tam iGO je stále nainstalovaný .Ani nevím zda není poškozený operační systém.Po zapnutí se mi zobrazí jen logo té navigace a potom ta hláška.
weduci

Příspěvekod amatér v 22 dub 2009 20:16

Hláška, kterou popisuješ odkazuje na data.zip. Při tom přesunu, který jsi prováděl, nepřeházel jsi soubory a složky v iGO, máš data.zip tam, kde má být?
ctype.dat je součást data.zip, tak ho zkontroluj.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod weduci v 22 dub 2009 20:55

Ano to jsem našel,ale v tom chaosu je to dost možný že jsem to zpřeházel.Docela by mě zajímalo ve které složce přímo v té navigaci by to iGO mělo být.Mám strach jestli jsem nevymáznul i něco ze systému.Kdybych viděl jaké soubory jsou ve kterých složkách umístěny přím v té navigaci snad bych to nějak dal dohromady.Mám je zkopírované na disku ale nějak chaoticky ,zkrátka jsem to všechno hrubě po...l .
weduci

Příspěvekod amatér v 22 dub 2009 21:05

Ze systému pravděpodobně nic nechybí, celý sw. by měl být ve složce iGO její složení je pravděpodobně stejné jako MioMap
Magical Snap - 2009.04.22 22.01 - 001.jpg

Zhruba by to mohlo odpovídat. Jen neznám cestu k .exe souboru. U MioC720 je to MioMap/MioMap/miomap.exe. U tebe by to tedy bylo iGO/iGO/iGO.exe, nebo možná iGO/iGO.exe. iGO6 jsem nikdy neměl možnost odzkoušet, takže to ber s rezervou.
A nemá to být celé na SD kartě?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod weduci v 22 dub 2009 21:25

Na kartě byly jen 2 složky Maps a voice. V navigaci byla složka iGO umístěna ve složce ResidentFlash Mělo by to být asi takhle .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
weduci

Příspěvekod amatér v 22 dub 2009 21:36

Nějaký soubor s názvem sys.txt tam nebyl?
amatér
Moderátor

Příspěvekod weduci v 22 dub 2009 21:48

Máš pravdu mám ho ,čili ten by měl být asi ve složce iGo že no skusím ho tam přidat
weduci

Příspěvekod amatér v 22 dub 2009 21:49

pošli ho. Ano patří do složky iGO. Až to uděláš smaž soubor crash.txt
amatér
Moderátor

Další

Zpět na Otázky a odpovědi