Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo Primo a speedcam

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGo Primo a speedcam

Příspěvekod yokowar v 01 srp 2014 19:28

Vie mi, prosim, niekto presne popisat ako v anglickom menu (nieje podmienka, ale i ked mam jazyk slovensky, niektore polozky v menu su anglicke :sad: ) nastavit a spojazdnit speedcam?
Stiahol som z poiplaza speedcam.txt, ulozil som to do zlozky speedcam. Co vsetko treba nastavit v menu aby to fungovalo?
Aktualne mam:

EDIT:
Umi nekdo poradit, jak si muzu zviditelnit vsechny me vlastni poi?
Nemyslim na mape ale kdyz je chci vyhledat, jsou tam jako: v miste cile, podel trasy, ve meste, custom search a tak.
Ja chci tam nekde mit moznost videt take me vlastni poi body ale vsechny, ne jenom ty, ktere jsou podel trasy.
Nebo mozna v right menu mit odkaz na vsechny me poiky. Taky bych si rad z casu na cas udelaj poradek v mojich poi bodech, zatridil do novych skupin, priradil nove ikony, atd.
No toto ale neni tak jednoduche. Neexistuje nekde v menu kde je "hledat" mit jedno tlacitko na vlastni poi body?

Jak si muzu importovat nejake jine hezsi ikony pro poi? misto tych obycejnych modrych?
- SGN1
- igo primo 9.6.7.281004
- skin diMka WA aP.1.1.4 default big res
Vdaka
Naposledy upravil amatér dne 01 srp 2014 19:54, celkově upraveno 2
Důvod: Nezakládej na každý dotaz nové téma !!! Zvášť pokud jde o podobný problém.
yokowar
 
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2012 21:50

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod amatér v 01 srp 2014 20:02

Celý problém je v tom, že neznáš základní nastavení PRIMO a používáš skin, o kterém už nevíš vůbec nic.

Zapomeň na skin, přepni PRIMO do základního nastavení, projdi si celé MENU, v něm je vše, na co se ptáš přehledně spořádáno. Teprve potom, až vše pochopíš použij skin. To je ta snazší cesta.
Druhá cesta je seznámit se se skinem, který používáš, doplnit si všechny potřebné překlady...
Vše o skinu Dimka najdeš zde:
Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=179179&view=findpost&p=31489643

Nepiš, že odkaz nefunguje. Na fórum z odkazu je potřebná registrace, proveď ji, a odkaz bude funkční. Pokud neznáš ruštinu, je to tvůj problém.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod yokowar v 01 srp 2014 20:49

jo, znam temata, kdy bych ti ja mohl rict, ze "o tom nevis vubec nic". :sad:

na tohleto nejsem zvedav, kdyz mi chces poradit, tak OK, jinak ne kazdy je v tomto oboru profik jako ty. Kazdym dnem je tato oblast pro nekoho nova...

Takze, pekne po poradku: (rad si necham poradit)

- jak prepnu PRIMO do zakladniho nastaveni?

Dik
yokowar
 
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2012 21:50

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2014 21:03

kdo ví co o čem nechávám bez komentáře :zed: .
yokowar píše:...- jak prepnu PRIMO do zakladniho nastaveni?
Menu - nastavení - zobrazení(vzhled) - téma ve dne + téma v noci => přepni na výchozí.
Pak Primo restartuj a budeš v defaultním (výchozím, resp. základním) stavu iGO Primo.

Druhá varianta je smazat složku SAVE a pak spustit Primo (s ohledem na to, co všechno si skin diMka zapisuje do SAVE by tato varianra byla lepší)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod yokowar v 01 srp 2014 21:17

amatér píše:přepni PRIMO do základního nastavení, projdi si celé MENU, v něm je vše, na co se ptáš přehledně spořádáno.


Toto ale neresi muj problem. Myslim, ze skin dimka jenom malo zmeni obrazovku a to je vse. Vymazal jsem ho a restartoval. Nastavil "predvolene" pro den i noc. Menu se ale vubec nezmenilo, mozna jenom par dalsich polozek je prelozeno z angliny a to je vse.

Add:
taky jsem smazal save, zadna zmena.
yokowar
 
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2012 21:50

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod amatér v 02 srp 2014 06:54

Skin Dimka, především, zásadně mění různá nastavení PRIMO. A to i nastavení oblíbených i radarů. Zde najdeš manuály pro PRIMO bez skinů.
download/file.php?id=8268
viewtopic.php?f=80&t=1120&p=96272&hilit=manu%C3%A1l#p96272
download/file.php?id=3072
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod yokowar v 02 srp 2014 19:02

Dik za linky na manualy, a ted se mi pomalu zacina rozjasnovat obloha, procetl jsem si navody, ale ja mam stale neco jineho nez je tam psano. Ja mam nejakej mix souboru (to asi proto, ze dlouho nebylo nic pro 1280x800) a nemuzu ho dostat do zakladniho nastaveni. Ty soubory (data, branding a sys a nevim co jeste) jsou uz nejak tak udelany natvrdo a nafurt. Tak asi proto nevidim nektere polozky v menu o kterych je psano i v navodu. :?
yokowar
 
Příspěvky: 7
Registrován: 23 srp 2012 21:50

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod danielkop v 07 dub 2016 20:35

nevím, zda je to správné vlákno, ale snad jo :)

Mám nově Igo v Androidu (do teď jsem měl Igo na WinCE).... používám skin Doupas, ale tento "problém" jsem viděl i u všech ostatních Skinu, co jsem zkoušel.

Mám nastaveno zobrazování Radarů a zároveň mi navigace stále zobrazuje rychlostní limit dané silnice... bohužel, když Igo začne upozorňovat na radar, tak zmizí rychlostní limit té silnice a objeví jako omezení pouze rychlost, kterou kontroluje radar. To je dost nepříjemné, u WinCE to zobrazovalo stále rychlostní limit silnice a rychlost kontrolovanou radarem jinde v obrazovce.....

nejde to nějak podobně nastavit i na Adroidu? Velmi často totiž radary mají nastavenou špatnou rychlost (kolikrát na dálnici svítí radar 70 km/h, zatímco je tam limit např. 100.... tomu místu věřím a chci tam jet opatrněji, ale když v ten moment, kdy se objeví radar nevidím rychlostní limit silnice, je mi to nepříjemné....

díky za rady
danielkop
 
Příspěvky: 1
Registrován: 16 úno 2016 22:52

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod benben v 30 říj 2016 12:53

Ahoj odbornici mam takovi problém s radary na androidu 4.2.2 kdyz prehraji cele igo na kartu tak radary ktere jsem si pečlive ukladal a menil smery radaru a odmazavani těch ktere tam nepatří atd se bezproblemu ukáží ale když to rozdelím na anroid 4.4.2 a višší igo do paměti a zbytek do addons na kartu tak ty radary tam jsou plus i ty co jsem kdysy vymazal ?
chci se zeptat jestli treba nekde v save neni nějaká záloha nebo nékde jinde , dékuji vám moc
benben
 
Příspěvky: 182
Registrován: 12 bře 2009 15:31

Re: iGo Primo a speedcam

Příspěvekod amatér v 30 říj 2016 14:42

Ze složky speedcam, musíš odstranit soubor SpeedcamUpdates.spud.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)


Zpět na Otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků