Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod rzwinston v 21 čer 2013 23:00

Pisu v United Kingdom, protoze tu jezdim a kruhace jsou trochu slozitejsi, nevim jestli by to delalo i v CR.Ostatni pokyny odboceni, varovani bez prodlevy.Tento problem jsem mel od prvopocatku co mi ukradli PNA Navigaci a presel jsem tenkrat na navigaci v telefonu.Tyka se to zarizeni HTC Desire, HTC Desire S ted mi to dela na HTC ONE S.Vyzkousel jsem za 4 roky ruzne mapy, ruzne verze androida,ruzne verze Iga a porad stejny problem tak nevim cim to vlastne muze byt.nejak to snad musi jit resit.Jezdim s 3d nahledem.Diky
rzwinston
 
Příspěvky: 1
Registrován: 28 lis 2010 21:04

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod agent007 v 21 lis 2014 11:09

To samé mi to dělá v tabletu u Primo 2.4 a dokonce není jen zpoždění,na chvíli i šipka na kruháči zmizí při nájezdu,pak se při výjezdu zase objeví.Dával jsem zde také info o radu,ale bez odezvy. U WM mi to nedělá,tak mapami to není,je to určitě verzí na Android. Na Mio 520 i Číně jede perfektně,celý kruháč a nezpožděně.
agent007
 
Příspěvky: 221
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod vovi v 21 lis 2014 13:13

Zkus do SYS.TXT dát:
Kód: Vybrat vše
[camera.roundabout]
enabled=1

[camera.intersection_zoom]
enabled=0
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7357
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod szur v 21 lis 2014 15:22

U mne toto zmizení šípky zpusobovála UX utilita "Car Size" pro zvětšení šípky . Nastavil jsem velikost šipky max.85%. Ted je to vpořádku.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 347
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod Bohooc v 21 lis 2014 17:55

Pokud ti zmizí šipka tak by mel pomoci zápis do sys.txt

[3d]
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
Uživatelský avatar
Bohooc
 
Příspěvky: 130
Registrován: 06 říj 2013 19:58
Bydliště: Plzeň-Ostrava (původ.Uhl.Janovice)

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod agent007 v 22 lis 2014 11:50

Díky,ty první zápisy jsem tam měl,jen,když jsem změnil tento zápis takto [camera.roundabout] enabled=1 tak ten kruháč byl při průjezdu nahoře a byla vidět jen půlka,při změně na enabled=0 je pořád uprostřed,což je OK . Jinak to zmizení šipky bylo tím posledním zápisem /neměl jsem ho v sys/ a šipka jede stále.Tak moc díky hlavně za tento.
agent007
 
Příspěvky: 221
Registrován: 25 úno 2010 10:16

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod szur v 22 lis 2014 13:23

Tak jsem zkusil zapis:
[3d]
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
Šipka se chová OK-nemizí. Ted můžu velikost šipky nastavit na 100-120% .UX utilita "Car Size" se chová normálně.
Díky za řešení.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 347
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: Zpomalena reakce sipky - nestiha... na kruhacich UK

Příspěvekod oltcit v 22 lis 2014 15:41

Na margo verzii map pre UK len tolko,dlhe roky som pouzival mapy od Navtequ,pretoze TA mapy mali v sebe aj cesty,ktore sa este len mali robit,navigovali po chodnikoch a pod. Preto som tento rok,ked som zacal pouzivat Primo pre truck navigovanie nahodil automaticky Here mapy a hla prdlajs,atributy pre truck boli dost naprd,neuplne,skratka nevhodne,tak som nahodil TA z leta a parada,vseto potrebne pre truck pracuje a je korektne tak na 99%. A naviguje a ukazuje polohu na mape uplne presne,ale to je viac zalezitost pouziteho HW.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
Uživatelský avatar
oltcit
 
Příspěvky: 339
Registrován: 23 pro 2008 09:34
Bydliště: United Kingdom


Zpět na Otázky a odpovědi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron