Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mapa TA+NQ jedné země v iGo?

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Mapa TA+NQ jedné země v iGo?

Příspěvekod Xedos v 07 led 2009 17:54

Dobrý den , chtěl bych se zeptat , zda jde provozovat a vybrat třeba mapa CZ od NQ + TA v jedné istalaci iGo ?? Myslím to tak, zda jde udělat aby se dalo mezi těmito vybrat, nebo zda musi být dvě instalace iGo , a jestli vubec můžou být dvě instalace IGO na jedné kartě SDHC.??

Děkuji
KKK
KK
k
Xedos

Re: Mapa TA+NQ jedné země v iGo?

Příspěvekod SvoDa v 07 led 2009 18:09

Současně provozovat mapu od NQ + TA v navigaci nejde, iGO8 si vždy vybere a načte jen jednu z nich. Před časem jsem to zkoušel a načtetlo si mapu NQ. jestli proro, že je mladší nebo objemnější (víc MB), nevím.

Dve iGO8 na kartě mít můžeš, ale pochopitelně v adresářích, které se každý jmenuje jinak a jen si namapuješ tlačítka, kterými to či ono budeš spouštět. Řešením je např. i changer, kdy si pod jedním tlačítkem volíš, co chceš na něm spustit - viz návody na http://www.tomasi.cdc.cz.

EDIT: Mimochodem, lze mít taky jednu verzi na hardu přístroje a jednu, nebo kolik chceš, na SD dle její kapacity. Některé verze na hardu si pak umí "šáhnout" do složky content té verze, co je na SD, takže na hardu pak ani nemusí být komplet "plná" content, ale jen to nejnutnejší, kdybys musel vyndat kartu a jet jen s iGO8 na hardu. Já mám na hardu v content jen mapu ČR a basemap, POI pro ČR, 1 lang, 1 skin, malé .dem, 1 hlas,... Vše ostatní si to automaticky bere z karty, pokud se adresář jmenuje igo8/content

Více o přepínání verzí kromě tomasII webu také v viewtopic.php?f=27&t=119
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Xedos v 07 led 2009 19:33

Děkuji za radu a koukal jsem ,že je to velice pěkně rozepsane. jsem čerstvým majitelem C720b tak mám o zábavu postaráno.
Už vidím ty probdělé noci. ;)
KKK
KK
k
Xedos

Příspěvekod deusexx v 07 led 2009 21:20

Já bych napsal probdělé měsíce. :D A vím o čem mluvím.Ale přeju příjemnou zábavu.Je to hračka.Už ne jenom GPS.Další člen rodiny :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 11 led 2009 23:38

Dneska jsem vyvěsil nový Changer, který umožňuje mít současně v Miu až 3 různé verze iGO8. Verze mohou využívat společný content a ta, co je v MFD, jak content v MFD, tak i ten na kartě (pak můžeš mít třeba mapy Navteq v content na MFD a Teleatlas v content na kartě).
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 13 led 2009 00:38

Tomáši, zkusil jsem přesně podle návodu, se stejnými verzemi tento Changer. Přes Changer mi naběhne jen 832.64873, ostatní ne a ne. Hláška: ERROR #2: call\My Flash Disk\iGO831.53228\iGO8.exe a druhá podobně: call\Storage Card\iGO831.53558\iGO8.exe. Přitom u obou píše, že Cesta k systému.... připravena, pokračuj.

Vytiskl jsem si ten RunMtScr.mscr a kontroloval celou cestu, domnívám se, že to mám správně.
Jinak jdou všechny verze spustit dvojklikem na igo.exe.

Kde může být zádrhel?

Díky za radu.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod tomasii v 13 led 2009 13:40

Takhle narychlo mě napadá jen, že máš nazvané programy jako iGO.exe a ne iGO8.exe, nebo jsi použil Changer pro Cx10 - tomu by napovídal ten call... Ten jsem na Cx20 nezkoušel, i když by asi mohl běžet i na ní (s úpravou sys.txt). :o

V brzku doplním návody i o obrázkovou strukturu. :D
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 13 led 2009 15:04

Tomáši, jako vždy - máš pravdu. U těch dvou. co jsem přejmenoval jen na iGO.exe (místo iGO8.exe) to nešlo. Ta moje stařecká nepozornost! Už to frčí jak má!

Děkuji Ti.

Jerry
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod tomasii v 13 led 2009 17:44

Jj. Jerry, chybička se vloudí. Ani si neumíš představit, jak dlouho jsem před časem hledal, proč mi nechodí volání 8OO.44366 (mělo to být 800.44366, ale v mé znakové sadě na PC byla vypadala "0" úplně stejně jako velké "O"). :o
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi