Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 se zasekne v průjezdním bodu

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

IGO 8 se zasekne v průjezdním bodu

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 09:23

Před pár dny jsem se pustil do zprovoznění IGO8 (verze 8.3.2.64873) na SD kartě v MIO C720. Všechno jsem zprovoznil celkem bez problémů a tak jsem si s tím začal hrát. Všechno vypadalo OK až do doby, kdy jsem zkusil zadat delší trasu z průjezdními body. Když jsem si ji potom zkoušel "proletět", tak se navigace těsně před průjezdním bodem zasekla a nepomohlo nic jiného, než restart. Zatím jsem to teda nevyzkoušel v reálném provozu......

Setkal se s tímto problémem někdo?
Peťas

Re: IGO 8 se zasekne v průjezdním bodu

Příspěvekod Ivo K v 02 led 2009 09:40

Ahoj.
Máš vypnuté "rolování názvů ulic"?
Záleží také na tom jaký používáš skin. U některých to vypnou jde v menu u jiných jen zásahem do data.zipu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 09:51

Ivo K píše:Ahoj.
Máš vypnuté "rolování názvů ulic"?
Záleží také na tom jaký používáš skin. U některých to vypnou jde v menu u jiných jen zásahem do data.zipu.

Ahoj,

skin tam mám "Riks3.2-0_081207_tS+", ale nějakou nabídku na rolování názvů ulic jsem tam nezahlídl. Jde to rolování vypnout, kdy to budu mít bez skinu (v půvosním nastavení)? Zkusil bych třeba i bez skinu.

A ev. v tom data.zip je třeba upravit co?

Díky
Peťas

Příspěvekod Ivo K v 02 led 2009 10:27

Ahoj.
Rikse ve verzi iGO 8.3.2 jsem netestoval. Máš ho z webu Tomasii? ( http://www.tomasii.cdc.cz/index.html )
Testni to "sekání" s Gurjonem gj_5.6a_tS. Stáhi si skin a soubor Lang zde: viewtopic.php?f=12&t=223&st=0&sk=t&sd=a&start=139
V tomto skinu se to dá vypnout: Menu => Nastavení => Vzhled Mapy => Proužky,pozadí, TC => Rolující název ulice(nesmí to být zaškrtuté)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 02 led 2009 10:44

V Riks není potřeba upravovat žádné rolování :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 21:57

Ivo K píše:Ahoj.
Rikse ve verzi iGO 8.3.2 jsem netestoval. Máš ho z webu Tomasii? ( http://www.tomasii.cdc.cz/index.html )
Testni to "sekání" s Gurjonem gj_5.6a_tS. Stáhi si skin a soubor Lang zde: viewtopic.php?f=12&t=223&st=0&sk=t&sd=a&start=139
V tomto skinu se to dá vypnout: Menu => Nastavení => Vzhled Mapy => Proužky,pozadí, TC => Rolující název ulice(nesmí to být zaškrtuté)

Zkusím to, ale nepřijde mi zrovna moc pravděpodobné, že by zaseknutí před průjezdním bodem mělo něco společného s názvy ulic........
Peťas

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 21:58

amatér píše:V Riks není potřeba upravovat žádné rolování :lol:

Takže tam je to trvale vypnuté, jo?
Peťas

Příspěvekod amatér v 02 led 2009 22:09

Riks je jen menší úprava základaního skinu. Ono tam prostě žádné rolování není.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 22:17

amatér píše:Riks je jen menší úprava základaního skinu. Ono tam prostě žádné rolování není.

Ok, dík.....
Peťas

Příspěvekod Peťas v 02 led 2009 22:33

Tak vypadá, že vyřešeno (na simulaci už to funguje)..... Problém byl někde v data.zip . Nahradil jsem ho jiným a už se to neseká. Díky "amatérovi" za radu..... ;)
Peťas

Zpět na Otázky a odpovědi