Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

reinstalace na novější versi

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

reinstalace na novější versi

Příspěvekod jujda.jujda v 01 led 2009 11:35

Dobrý den.
Mám stále problém přeinstalovat verzi 8.3.1 na 8.3.2 nebo jakoukoli jinou.Pokaždé mi naskočí hláška o neoriginální sd kartě.Zkouším 4 a 8 gb kartu a na obou je to stejné.Při druhém pokusu se mě zeptá zda chci reinstalovat původní verzi a po odsouhlasení se znovu objeví neoriginální karta.Pokusy o kompletní vymazání IGO z karty i ze zařízení nepomáhají.
dík za radu jujda
jujda.jujda

Re: reinstalace na novější versi

Příspěvekod SvoDa v 01 led 2009 13:36

Já myslím, že tvůj problém bude licenční soubor dané verze, která je v každé iGO8 ve složce licence.
Bohužel jako každý nováček tady neuvádíš přístroj, na kterém se o tom pokoušíš, jstli PDA která se instaluje nebo PNA kde se jen nahrává.
Já mám např. PNA a když chci měnit verzi, měl bych vyměnit alespoň soubory iGO8.exe, data.zip, branding.zip a složku licence. Jsou ale i takové verze, kde stačí vyměnit jen některé, nebo třeba jen ten iGO8.exe - jde o to, jaký máš branding.zip a data.zip. Některé jsou kompatibilní mezi verzemi, některé ne. A každá verze musí mít svou licenci, pokud nemáš ve složce licence licenční soubory všech možných verzí.
Navíc jsou licence, které umožňují funkčnost na SD kartě a pak i ty, které jsou určeny pro My Flash Disk bez existence SD karty. na tomto fóru se o tom podrovně dočteš tady http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=27&t=50 ale instalační či licenční soubory ke stažení tady nenajdeš.
Naposledy upravil SvoDa dne 30 lis 2009 09:00, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jujda.jujda v 01 led 2009 14:40

Ahoj.
Omlouvám se za začátečnickou chybku.....snažím se to dostat do PDA Eten Glovisch X600. Ten zakopanej pes asi bude opravdu v tom co píšeš i když jsem se snažil nahrávat verze komplet. Fakt je že jsem o tomhle moc nevěděl a nakonec jsem kombinoval všechno se vším :? Zkusím ten druhý odkaz a pak dám vědět. Mě ta verze 8 3 1 57021 funguje a jsem s ní docela spokojený jen jsem trochu postiženej zkoušením a vylepšováním :lol:
dík za rady jujda
jujda.jujda

Příspěvekod SvoDa v 01 led 2009 21:13

Rozhodně bude dobré, až se ti to povede, sem napsat tvůj postup a návod pro ostatní, kteří se budou snažit o totéž.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi