Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nelze zadat souřadnice gps

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

nelze zadat souřadnice gps

Příspěvekod fettis v 20 lis 2011 20:21

jako čistě amatérský uživatel jsem navigaci do dnešního dne používal pouze k vyhledávaní tras pomocí zadání ulic, dneska jsem však chtěl zadat přímo souřadnice GPS které mi zaslal člověk za kterým jsem jel

používám vezi IGO 8
8.3.4.117940

Bohužel nevím jak to udělat.
zadám hledat - najít souřadnice - ukáže se obrazovka "Vstup souřadnic" po kliknutí na políčko šířky nebo délky
s rozsvítí řádek s souřadnicemi , na konci něco jako blikající kurzorek ovšem tu hodnotu která je v řádku nedokážu žádným způsobem přepsat

poradí prosím někdo "jak na to "???
fettis

Re: nelze zadat souřadnice gps

Příspěvekod Ivo K v 20 lis 2011 20:31

V pravém horním rohu, vedle řádku se souřadnicemi máš tlačítko se šipkou doleva. Tímto tlačítkem nejprve smažeš původní hodnotu souřadnic a potom zadáš nové souřadnice.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fettis v 20 lis 2011 21:39

právě že já nikde žádné tlačítko nemám, jen ten řádek se souřadnicemi na konci bliká maličká kostička jako kurzor a to je vše :| .
fettis

Příspěvekod vovi v 20 lis 2011 22:03

Přiznávám, že iGo 8.3.4 už jsem v ruce dlouho neměl - ale nebylo tam v některý verzí tohle zadávání závislý na tom, jestli navigace má chycenej signál? Mám pocit, že jsem ta někde taky dlouho tápal, než jsem na to přišel...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 20 lis 2011 22:06

Tak to máš nějakou divnou instalaci nebo skin.
V default skinu i v Gurjon skinu tlačítko mám. I bez signálu.
display_2.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fettis v 21 lis 2011 07:55

já tam mám jen ten řádek se souřadnicí, ani šipku na mazání ani ty tlačítka s číslicemi tam nemám , jen prázdnou plochu a dole vlevo jen tu šipku zpět. co teď???? :roll:
fettis

Příspěvekod vovi v 21 lis 2011 08:12

Nezkoušel jsi nějaké úpravy klávesnic? Tohle vypadá na nějak poškozené soubory uvnitř DATA.ZIP, které popisují jména a rozložení jednotlivých druhů klávesnic.
Pokud někdo bude mít DATA.ZIP z příslušné verze iGO8, bylo by asi nejjednodušší ho prostě vyměnit.

Ještě jeden námět na pokus: připoj navigaci k PC, v průzkumníku se objeví jako dvě diskové jednotky (SD karta a vlastní navi). Klikni pravou myší na ten "navi disk", vyber Vlastnosti->Nástroje->Zkontrolovat ... v dialogu zaškrtni obě možnosti automatických oprav a klikni na Spustit. Je možné, že došlo jen k nějakému drobnému poškození dat a tohle by je mohlo spravit.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod fettis v 21 lis 2011 08:41

díky za radu , vyzkoušel jsem to udělat ovšem problém stále přetrvává, jen dodávám že jsem se nikdy o žádné úpravy klávesnice nepokousel a vždy jsem navi používal jen jako "běžný spotřebitel"
neporadil by mi prosím někdo kde bych ten vadný soubor o kterém tu kolega píše sehnal, nabo jakým jiným způsobem zlikvidoval tenhle problém ???

díky
fettis

Příspěvekod Ivo K v 21 lis 2011 10:47

Podívej se na někde webu. Potřebuješ data.zip pro tvoji verzi iGO8.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fettis v 21 lis 2011 13:08

pokud se mi podaří někde ten soubor data.zip stáhnout přepíšu s ním tem soubor data.zip co je v navigaci nebo na kartě?

napadá mě že brácha má také ve své navigaci(od jiného výrobce) Ig0 8.3- ale asi jinou verzi - ale vše mu chodí normálně co kdybych použil jeho program - co všechno bych musel překopírovat a co nechat ?

díky za info
fettis

Další

Zpět na Otázky a odpovědi