od bobozka v 15 říj 2011 17:56
Zdravím všechny a hlavně ty,kteří mi mohou a budou chtít pomoct. Zatím jsem na své HD2 s Win.6.5 stále používal TomTom,ale vyzkoušel jsem Primo a asi u něho zůstanu. Samozřejmě pokud se vyřeší můj problém. Po 3 dnech zkoušení různých rad kolem "sys",doplňování a mazání z nich,přehazování "data.zipů",mazání "save" atd.jsem jakž takž došel k nějakému výsledku. Ale hlavní problém je v hlasu v navigaci. Hlas jde normálně při nastavování,ale při jakémkoliv pohybu,ať v navigaci nebo simulaci začne koktat,chrčet nebo jenom bzučí. Vyzkoušel jsem Primo 1.1 a několik Primo 1.2. Mapy jsem zkoušel NAVTEQ 2011.Q1/Q2,jenom mapy nebo i s příslušenstvím. Přehrál jsem PDA,naformátoval kartu a stále stejné.Překopával jsem podle rad registry,taky nic.Ze začátku i při nabíhání Prima to chrčelo a cvakalo,na to jsem našel že mám vypnout zvuk u hardwarových tlačítek,tak to pomohlo. Na zvuk při navigování jsem našel,že do "sys" mám dodat " [utility] calibratefix=1 " a kalibrovat obrazovku,to bohužel nepomohlo. Některé "sys" ,co jsem stáhl,prý byly přímo z HD2. Nepomohly.TomTom jede bez problémů,tak v přístroji by neměl být problém.Snad jsem vypsal všechno,co jsem vyzkoušel.Budu rád za každou radu,mimo takových jako ať si tam dám Android atd. Komu to vyhovuje,ať si tam dá třeba Symbian,mi vyhovuje Win.Stejně to píšou ti,co by nepomohly ani u Androida.Tak ještě jednou díky.