Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

HD2 problém z hlasem

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

HD2 problém z hlasem

Příspěvekod bobozka v 15 říj 2011 17:56

Zdravím všechny a hlavně ty,kteří mi mohou a budou chtít pomoct. Zatím jsem na své HD2 s Win.6.5 stále používal TomTom,ale vyzkoušel jsem Primo a asi u něho zůstanu. Samozřejmě pokud se vyřeší můj problém. Po 3 dnech zkoušení různých rad kolem "sys",doplňování a mazání z nich,přehazování "data.zipů",mazání "save" atd.jsem jakž takž došel k nějakému výsledku. Ale hlavní problém je v hlasu v navigaci. Hlas jde normálně při nastavování,ale při jakémkoliv pohybu,ať v navigaci nebo simulaci začne koktat,chrčet nebo jenom bzučí. Vyzkoušel jsem Primo 1.1 a několik Primo 1.2. Mapy jsem zkoušel NAVTEQ 2011.Q1/Q2,jenom mapy nebo i s příslušenstvím. Přehrál jsem PDA,naformátoval kartu a stále stejné.Překopával jsem podle rad registry,taky nic.Ze začátku i při nabíhání Prima to chrčelo a cvakalo,na to jsem našel že mám vypnout zvuk u hardwarových tlačítek,tak to pomohlo. Na zvuk při navigování jsem našel,že do "sys" mám dodat " [utility] calibratefix=1 " a kalibrovat obrazovku,to bohužel nepomohlo. Některé "sys" ,co jsem stáhl,prý byly přímo z HD2. Nepomohly.TomTom jede bez problémů,tak v přístroji by neměl být problém.Snad jsem vypsal všechno,co jsem vyzkoušel.Budu rád za každou radu,mimo takových jako ať si tam dám Android atd. Komu to vyhovuje,ať si tam dá třeba Symbian,mi vyhovuje Win.Stejně to píšou ti,co by nepomohly ani u Androida.Tak ještě jednou díky.
bobozka

Re: HD2 problém z hlasem

Příspěvekod Jasper v 15 říj 2011 18:14

Jaký hlas ??? Jaká verze Prima ??? Používáš tts hlas nebo klasický namluvený ??? Každopádně pokud máš Primo 1.2 tak potřebuješ calibrate fix. A tím nemyslím ten parametr v sys.txt který je k ničemu. Místo toho zápisu potřebuješ upravený soubor customized.lua z data zipu a potřebnou utilitu esc.exe v adresáři "utility" v rootu Prima.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 15 říj 2011 19:08

Já myslím, že pomůže prosté:
Kód: Vybrat vše
[sound]
queue_length=200
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod bobozka v 15 říj 2011 19:18

Hlas Zbyněk,co tam byl. Ale i jiné. Nevim jaký je tts nebo klasický.
Verze Primo 1.1 - 8.5.11.168090, Primo 9.2.0.192885, Primo 9.2.1.179499. V rootu žádného z nich adresář "utility" není.
Dokonce jsem z jednoho fóra stáhl Primo,o kterém tvrdil že to je kopie z karty HD2 a jede bez problémů. U mně to ani nenaběhlo.
A to další "calibrate fix,customized.lua,esc.exe" je mimo mně,to slyším poprvé.Jak se k tomu dostanu.
bobozka

Příspěvekod bobozka v 15 říj 2011 19:20

amatér píše:Já myslím, že pomůže prosté:
Kód: Vybrat vše
[sound]
queue_length=200

To v "sys" taky bylo a nepomohlo.
bobozka

Příspěvekod Jasper v 15 říj 2011 19:23

Pro Primo 1.1 by měl stačit ten zápis co píše amatér. Pro ty další dvě verze potřebuješ to co jsem psal. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod bobozka v 15 říj 2011 19:32

Zatím děkuji všem,jdu znovu zkoušet.Pak se ozvu,jak to dopadlo.
bobozka

Příspěvekod bobozka v 15 říj 2011 20:53

Tak mooooc hodně velké díky,Primo jede.Být trošku teplejší,tak vám pošlu pusu.Chvilku to trvalo,byl jsem zatopit a pak jsem přemýšlel,jestli ten "customized.lua" mám přepsat nebo né.V " ui " nějaký byl.Ale nechtěl jsem se pořád ptát.Tak je přepsaný a jede to.Po třech dnech hledání na netu je to vyřešeno během 5 minut.A já zbytečně přehrával firmware a přepisoval registry podle rad "odborníků".Ještě jednou velké díky.Hlavně Jasperovi.
bobozka

Příspěvekod benben v 16 říj 2011 18:19

taky mám ten problem ale nerozumim tomu co se tady pomě chce
benben

Zpět na Otázky a odpovědi