Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ako rochodiť GPS Tacho

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Ako rochodiť GPS Tacho

Příspěvekod Navi61 v 04 pro 2008 16:28

Pozdravujem všetkých vyznávačov GPS. Obraciam sa na vás s prosbou o pomoc. Pokúšam sa rozchodiť na C520 GPS Tacho, ale neviem ako na to. Viete mi poradiť kde a čo nainštalovať a ako aplikáciu spustiť. Upresňujem, že na C 520 mám klasické MioMap a z SD karty spúšťam IGO 8. Na MIO mám skin j&t 4.3 a na IGO8 mi v pohode šlape skin Micsan_Trans_Svovivo_v0.7-CZ. Je vôbec možné na mojej konfugurácii navigácie GPS Tacho spustiť? Vďaka.
Navi61

Re: Ako rochodiť GPS Tacho

Příspěvekod SvoDa v 04 pro 2008 17:53

Mrkni se na tomasii.cdc.cz do sekce skiny C520. Je tam složka APP+ která se nakopíruje do přístroje a obsahuje i tuto aplikaci. Je tam i návod a screenshoty, kam co nakopírovat a jak to spouštět.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Navi61 v 04 pro 2008 23:46

Ďakujem ti veľmi pekne za radu. Musím priznať, že zase sa potvrdilo, že treba len pozorne čítať a väčšinu vecí sa človek naozaj dozvie. Už sa mi GPSTacho podarilo rozchodiť, samozrejme podľa návodu od tomasiiho. Keďže sa mi takto podarilo postúpiť do ďalšieho levela teraz by sa hodil návod ( najlepšie v slovenčine alebo češtine), ako GPSTacho ponadstavovať, resp. čo od toho možno vyžadovať a očakávať. Ešte raz vďaka. Buďem bádať ďalej.
Navi61

Příspěvekod tomasii v 06 pro 2008 22:57

Tak ten návod jsem taky nenašel. Ovládal jsem ho krátce selským rozumem, ale při použití jiných funkcí, než základních, se mi kousnul.

Pokud najdeš nějaký návod, nebo zjistíš, jde je příčina zasekávání, tak bych to rád doplnil do návodu.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi