Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 a radio EONON

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

iGO8 a radio EONON

Příspěvekod besir v 29 lis 2008 17:08

Zdravím Vás lidičky, úspěšně se mi povedlo nainstalovat do mýho autoradia navigaci iGO8, ale ma to malej háček, zadám si tracu, paráda, pak mi tam blikne mapa a skočí to na obrazovku s takovim ukazatelem trasy, ale to zobrazuje jen jak daleko sem a pak je tam nějaký info o tej trase. Když ťuknu na tu šipečku z5 tak mi tam zas problikne mapa a vrátí se to zase sem. Nevíte někdo co s tim, takhle je mi to upa k ničemu. S pozdravem a díky Besir
besir

Re: iGO8 a radio EONON

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2008 17:17

Nejspíš máš zaplý automatický náhled.
Vypíná se v menu - nastavení - navigace - Režim náhledu mapy. ten se dá vypnout a nebo nastavit vyšší hodnoty, aby tě to házelo z 2D do 3D už daleko před změnou směru
Naposledy upravil SvoDa dne 13 srp 2010 07:28, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod besir v 30 lis 2008 11:48

Žádná změna, ale aspon vim že ta tabulka co mi tam skáče má nadpis ''informace o trase'' :D , ale prostě jak se chci kouknout na mapu tak jen problikne a vrátí se z5.
besir

Příspěvekod SvoDa v 30 lis 2008 12:19

Nevím, co máš za skin, za verzi iGO8,atp. Možná že bys to měl zkusit bez skinu, některé skiny mají složitá menu a můžeš tam mít zašktnuté nějké přepínání. Ale standartní chování to není.
Zkus taky smazat složku SAVE (po záloze)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod besir v 30 lis 2008 12:35

Ok až budu doma tak to vyzkoušim, ja nevim co je to za skin, takhle sem to dostal k radiu.

Ja uz prave skousel vse, asi testnu odsad nacpat tam nejakej skin a uvidim.
besir

Příspěvekod amatér v 30 lis 2008 13:30

"Nacpat tam nějaký skin tady odsad" ti v ničem nepomůže, ono to spíš vypadá, že už jsi tam něco bezmyšlenkovitě cpal, a proto ti to padá. Abys mohl něco odzkoušet potřebuješ defaul nastavení, vymaž save a všechno co jsi tam kdy přidal. O každé věci, co tam dáš navíc si nejpre přečti pro jaké rozlišení a jakou verzi je určena.

Edit: Také bys měl upřesnit konkrétní typ tvého přístroje, zběžným pohledem na net jsem zjistil, že velikost rozlišení displeje je různá. Např. E0837 Rozlišení: 480 x RGB x 234, ale NAC-7812 Rozlišení: 1440 x 234

Pořád tu dokola opakujeme, pokud chcete konkrétní pomoc, dávejte konkrétní otázky :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod besir v 30 lis 2008 20:11

Ee, nepridaval sem tam vubec nic, ale uz sem prisel na zavadu, kdyz sem si projizdel mapu tak sem si zapl zvuk a slysel sem furt takový klikání, pak sem si všim že mi v rohu displaye padaj falešný prokliky, asi bUdu muset reklamovat rádio :'(
Naposledy upravil besir dne 01 pro 2008 16:44, celkově upraveno 1
besir

Příspěvekod Jarouš v 30 lis 2008 21:23

Ach,ta čeština :!: někdy by se tady hodil translátor :!: :( :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 01 pro 2008 09:41

To máš Jardo naprostou pravdu.
Také mi někdy "vypadne" nějaké písmenko, ale tady jsem těžko hledal smysl. Příspěvek jsem četl několikrát a dalo mi velkou práci alespoň něco pochopit.
Stále jsem přemýšlel o tom, jestli firma Msi vyrábí i rádia, když ji znám jako výrobce komponent pro výpočetní techniku. :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Zpět na Otázky a odpovědi