Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

1. aktualizace zdarma

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

1. aktualizace zdarma

Příspěvekod melroj v 04 pro 2010 23:08

Dobrý den, loni (13.12.2009) jsem si koupil navigaci Navon N650. Měl bych mít jednu aktualizaci do roka zdarma. Jenže když jsem se nyní zaregistroval na NaviExtras, abych tuto aktualizaci map využil, program ToolBox mi akorát aktualizaval samotný software. Aktualizaci map mi nenabídl. Proto bych se chtěl pouto cestou zeptat jestli se s tím dá ještě něco dělat?
Navigaci jsem poprvé spustil 25. prosince 2009
melroj

Re: 1. aktualizace zdarma

Příspěvekod addam v 06 pro 2010 08:22

Chyba může být na serverech NAVIEXTRAS.
Řešení je velmi jednoduché - pokud jsi navigaci kupoval u nás (v ENTERSHOPu), tak mi v pracovní době zavolej a já na dálku k Tvému účtu ručně přiřadím aktualizaci map v systému NAVIEXTRAS. Celá tato procedura zabere cca 2 minuty a potom už jen spustíš ToolBox, klikneš na MyUpdate a začneš stahovat nejnovější mapy :-)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod melroj v 06 pro 2010 16:14

Děkuji za odpověď. Toho jsem se obával. Bohužel jsem jí u Vás nekupoval, takže mi asi takhle nepomůžete...
melroj

Příspěvekod addam v 06 pro 2010 19:02

V tom případě zkus nejdříve kontaktovat svého prodejce a pokud je to dobrý prodejce, tak Ti nabídne stejné řešení jako jsem nabídnul já v předchozím příspěvku.

Pokud u svého prodejce nepochodíš, tak mi (po předchozí tel. domluvě) pošleš svoji originální SD kartu a já udělám výjimku a celou aktualizaci Ti udělám i přesto že jsi navigaci nekoupil v ENTERSHOPu.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod Versal v 27 pro 2010 17:55

Máte moju úctu šéfe, toto by sa na slovensku mohlo stať len v rozprávke pre deti. :o
Versal

Zpět na Otázky a odpovědi