Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

C520 restart po ukonceni Prima

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

C520 restart po ukonceni Prima

Příspěvekod Petrzet v 14 lis 2010 21:11

Zdarec.
Bohuzel sem to tady nenasel.Po ukonceni Prima se mi cela navigace restartuje nebo nekdy i zamrzne.Nevim uz co s tim.
Pouzivam unlock
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/unlocky.html
jednoduchy pro x20
Dikes za odpovedi.
Petrzet

Re: C520 restart po ukonceni Prima

Příspěvekod tomasii v 14 lis 2010 21:15

Takhle je těžko poradit. Pokud máš vše v pořádku, tak bych to zkusil s jinou kartou
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Petrzet v 14 lis 2010 21:20

Vyzkousim,diky.
Petrzet

Příspěvekod agent007 v 14 lis 2010 21:43

Je to tady někde popisováno na několika stránkách,nevím přesně kde,jestli v problémy Mio a nebo někde u skinů apd. prostě Mio a Primo se nemají rády.Já osobně dle tady rad dělám vždy ukončení Primo a "lehký" restart a prakticky se mi tzv. černá obrazovka neobjevuje.Je to přístroji řady Mio,já mám konkrétně 520.A také sem tam mi to udělá,ale po zafixování,že mám po zásahu do programu provést restart je to jen ojediněle.Používám desktop IvoK a Primo ze skinem Dimka a jsem nadmíru s činností spokojen,hodí jak hodinky.
agent007

Příspěvekod Miroš v 17 lis 2010 20:10

to:Petrzet - nepíšeš, zda Primo je originál, nebo zda jsi dělal nějaké úpravy. Stačí použít třeba i jiný branding.ini s nevhodným zápisem a je zaděláno.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod happy66 v 17 lis 2010 20:31

U Mio C320 i kamarádovy C520 vše bez problémů.Žádné restarty nebo zamrznutí pravidelné se nekoná.Zřejmě tam bude chyba někde.Zkus přeinstalovat znova a uvidíš.
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod Petrzet v 18 lis 2010 16:16

Primo je bez uprav,ale stahle z netu,tak tezko rict,pohledam jeste jinci verzi a uvidime.
Diky.
Petrzet

Příspěvekod a.mroz v 18 lis 2010 17:18

Mozna je to blbost ale podobnou zkusenost jako ty mam taky obcas po vypnuti restart. Ted uz me to ale dlouho neudelalo.. Nevim furt neco zkousim a zkoumam a mazu a davam ze nevim cim by to mohlo bejt vseobecne ale kdyz me neco stve tak se nastvu zformatuju celou kartu programkem SD Formatter, Full erase a cas od casu formatuju i vnitrni pamet My Flash Disc v Miu.
Pote si nahraju cistou instalaci verze Primo a tu dovybavim vsema ficurinkama slozku po slozce v Content,. to jest nahrat Building, Map, Dem, Poi,.. atd vse jednotlive tak abych mel prehled co vsechno tam davam a pritom davam pozor abych tam nahraval pokud mozno co nejaktualnejsi soubory,...
Pokud totiz Primo poridis a nechci tu rikat jakym zpusobem kazdej ma svuj ze? ;) jako celek tak jsi odkazanej verit tomu ze takto vybavene Primo od nekoho kdo jej nahraval je funkcni a nekdy tomu tak treba neni ponevads ho mohl nahrat nekam uz s chybou pac vetsinu verzi lidi pouzivaj na svich SD a Micro SD kartach kde bohuzel k chybam dochazi dost casto pri presouvani a mazani souboru a pri nesetrnem vytahovani z PC nebo ze ctecky.
Proto je dobre mit nekde vzdy pripravenou a vybavenou slozku Content a v pripade takovich to nesnadno vyhledatelnych problemu zkusit rovnou nahrat jinou verzi Prima do ktere uz jen vlozis svoji slozku content a dalsi slozky pokud nejake vyuzivas jako hlas TTS, Audio, ui_igo9, a pod.
Myslim si ze to nekdy muze bejt i skinem zkus nejaky jiny nebo jeho verzi pred.
Ja uz zadny unlock nepouzivam nahral jsem si do C520 z Tomasiiho stranek patch kde misto puvodniho zpravce souboru mam pod tou samou ikonou total commander a vsechny aplikacky a Primo spoustim skrze nej. Nemusim tedy po zapnuti nebo po restartu cekat na nacteni unlocku.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Zpět na Otázky a odpovědi