Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

primo je pomalé

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

primo je pomalé

Příspěvekod benben v 19 srp 2010 13:09

ahoj mám mio c720 používám primo mapy 2010.03 bez problému ted jsem tam dal mapy 2010.06 a je to pomalé čím je delší místo dojezdu tím je pomalejší zvíšil jsem pamět a zdáse mi to stejné , dekuji předem za dobrou radu
benben

Re: primo je pomalé

Příspěvekod a.mroz v 19 srp 2010 14:35

Todle se me taky stalo ze treba cesta do chorvatska se nacitala nesmyslne dlouho uplne jsem z toho tekl. Byl jsem v buse a nemohl s tim nic delat. Po prijezdu domu jsem hned napojil na PC. Vsiml jsem si ze jsem mel moji vinou promichane mapy s Navteqem. Vsechny jsem tedy vyhodil a nahral 2010.03 ted to maka bez problemu testuji jen 2010.06 pro Cesk.Rep. Celou sadu map 2010.06 pro evropu jsem jeste neroutoval.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Zpět na Otázky a odpovědi