Zatím jsem vždy dojel s jakoukoliv mapou

A občas i bez ní
Ale vážně - ještě před rokem jsem byl přesvědčený Teleatlasák, tehdy ještě pokrytí Navtequ v našich krajích stálo za h (však víte). Jenže od té doby NQ udělal obrovský krok vpřed; troufám si říct, že kvalita pokrytí je už na úrovni CEDA, ale neobsahuje tolik chyb, kterými CEDA oplývá (typické pro CEDU je třeba zcela špatné řazení do pruhů na křižovatkách - mnohdy ani nesouhlasí jejich počet). TA zase občas navrhuje nesmyslné manévry - typicky místo odbočení vlevo vede doprava, po pár metrech obrat do protisměru a pak rovně do správného směru. NQ sice má méně návěští, občas neobsahuje rychlostní limity, ale zrovna tohle nepovažuji za zásadní chyby. Naopak pro mě má několik velikých plus:
- mapa obsahuje téměř 100% pokrytí adresními body, takže adresu vyhledám přímo z dialogu Hledat adresu
- jako jediná ze tří map "myslí" při navádění na příští manévr ... při jízdách po Praze mě v případě, kdy mohu např. jet rovně libovolným ze dvou pruhů zařadí hned před první křižovatkou do toho, který budu potřebovat pro jízdu na další křižovatce. Této funkce jsem si ještě u TA nebo CEDA nevšiml - a není to programem, Primo je pořád stejné.