Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 na HTC Touch Pro

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

IGO 8 na HTC Touch Pro

Příspěvekod standa_ov v 26 zář 2008 06:21

Zdravím,

prosím o pomoc... koupil jsem si IGO8... z SD karty jsem si stáhnul veškeré veči na MINI SDHC kterou mám v mobilu HTC Touch Pro.

Instalace proběhla ale až do doby kdy se mi má ukázat obrazovka s výběrem jazyka. IGO8 se nespustí :-(

Nevíte co s tím? Nikde není napsané jak jinak to instalovat :-(

díky,
Standa
standa_ov

Re: IGO 8 na HTC Touch Pro

Příspěvekod warhead v 26 zář 2008 07:39

uz jsem to videl ale nepamatuji si reseni tak uvidime ;) mozna zkusit jinou verzi
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod gogo v 26 zář 2008 07:54

Zkus se mrknout na tohle ,,,

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30376

Myslim, ze muze to byt stejny problem ...
gogo

Příspěvekod warhead v 26 zář 2008 08:30

to je divne , touch pro je docela novy a drivery by mel mit , a btw ta karta je microSD nikoli miniSD ;)
Obrázek

warhead

Příspěvekod vovi v 26 zář 2008 09:43

A nekontroluje si náhodou ta koupená verze ID karty? Pak by nebylo divu, že se nespustí z kopie. Zkus se zeptat tam, co ti to prodali, jestli nemají taky verzi na MicroSD a jestli si to u nich nemůžeš aspoň vyzkoušet, resp. vyměnit.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 26 zář 2008 10:27

Že má origo karta své ID, na to vemte jed.
Dokonce mi kdysi, když jsem byl poctivý a koupil si pro MioMap SD s mapami západní Evropy, prodejce věděl, že jsem si to nemohl naklonovat a ochotně mi vyměnit tuto SD za SD s turistickými mapami. Z kopie (ani ty mapy západní evropy a ani ty turistické opravdu nejedou. Ptal jsem se i prodejce a je to tak a proto mi to zboží byl ochoten vyměnit. Pouze poškozenou kartu vymění za jinou a ve výše popisovaném případě, jak píše vovi, jistě vymění SD za microSD, pokud mají.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 26 zář 2008 11:07

To je pravda no ;) ja jen videl stejne chovani i na studentske verzi :lol: btw pokud vim igo je i na microSD takze by nemel bejt problem ;)
Obrázek

warhead

Příspěvekod standa_ov v 26 zář 2008 20:17

Hej no tak sem uplnej debil... ta karta byla nabalena na redukce... mam to v telefonu... ted to jako kdyby nastartuje ale hned spadne a nedostanu se k nastaveni jazyka :-( takze porad nic :-( achhhh jooo :-( nepomuze nikdo?
standa_ov

Příspěvekod gogo v 26 zář 2008 20:24

Prave jsem chtel napsat, ze se prodava jen na microSD, ze se divim, kde si vzal verzi jen na mimSD ;) jinak 8-ka na Touchich uz chodi .. neco si musel udelat spatne .. asi bych to cele odinstaloval a zkusil to na cisto znovu .. jsou to Windowsy :-) a to je vzdy loterie ... s tim nikdo nic nenadela ... :(
gogo

Příspěvekod standa_ov v 26 zář 2008 20:34

Stejně to nejede... nainstaloval sem to a pak odinstaloval..... ona se jako by ukaze na sekundu obrazovka toho IGO ale pak to spadne... :-( proste se to nespusti....
standa_ov

Další

Zpět na Otázky a odpovědi