Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Garmin 1390t locked device

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Garmin 1390t locked device

Příspěvekod Marselus v 17 dub 2010 14:34

Ahoj kupil som na ebayi navigaciu Garmin Nuvi 1390t ale zamknuta PIN kodom.Skusal som odblokovat.nejde to nejak odblokovat?som sa tiez ze vraj to sa musi poslat do Garmin-u ale si z ato nieco popytaju a ak nahodou zistia ze bola kradnuta tak ju vratia povodnemu majitelovi a ja ostanem z holimi rukami a bez penazi co som za nu dal.
Skusal som ju pripojit k pc ale nenaslo mi ju nijak nakolko som dostal typ ze ak sa do nej dostanem tak je tam subor ktory ked vymazem tak mi ju odblokuje - vysledok:neuspesne
Je tu niekto kto by mi s tym mohol pomoct.
Marselus

Re: Garmin 1390t locked device

Příspěvekod tomasii v 17 dub 2010 15:44

Tak se obrať na prodejce na eBay, ať ti zašle, nebo zjistí ten pin kód. Jinak je to na reklamaci funkčnosti navigace. Nevím, jestli ti tady někdo poradí, když je to fórum pro iGO8 :?:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Marselus v 17 dub 2010 15:52

Reklamovat to nejde nakolko on to predaval ako pokazene na suciastky alebo na opravu, tak som sa ho pytal co je na nej pokazene a ze je tam len kod ktory on nevie a tu navigaciu mu vraj dal jeho znami ze aby ho pre neho predal.
Podrzeno secteno si myslim ze je kradnuta tak sa snazim ju spojazdnit.
Link na tuto stranku mi odporuceny ze sa mi dostane pomoci, tak to skusam.
Marselus

Příspěvekod Ivo K v 19 dub 2010 10:45

S kradenýma navigacema ti zde nikdo neporadí. Jsme slušné fórum a navíc dost uživatelům toho fóra byla navigace ukradena a ještě museli opravovat zámky nebo kupovat nové sklo do auta.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Marselus v 19 dub 2010 12:45

Ak si tu niekto mysli ze som ju ukradol tak je na omyle, viem ze to nikoho nepresveci ale kaslat na to. Nespochybnujem nijak cistotu tohoto fora ale ked uz som za nu dal peniaze tak ci uz je kradnuta alebo nie, sa ju budem snazit spojaznit.Skoda len ze nikto nechce pomoct.nevie niekto nejaky iny link kde by sa mi mohlo dostat pomoci?
Este nieco to ze som ju kupil a neukradol mozem aj dokazat. kedze bola kuovana na eBayi bolo za nu platene cez PAYPAL co mozem aj dokazat ale to len na poziadanie, nebudem to tu ukazovat na fore. ak to bude niekto chciet poslite mi maila MARCEL.KUZMA@HOTMAIL.COM
Len mi prosim pomozte.
Ak nechcete tak kaslite na to len mi to povedzte na rovinu nech viem ci tu stracam cas alebo nie.
Marselus

Příspěvekod vovi v 19 dub 2010 13:00

Klid, nikdo tě z krádeže neobviňuje a dokazovat nám nic nemusíš. Původ strojů a software na eBay a Aukro je dost často velmi podivný a zdejší členové jsou na to poněkud alergičtí (jednak už se řadě z nás něco z auta "ztratilo", druhak řada věcí stažená ze zdejšího fóra je na Aukru prodávána za peníze bez souhlasu autorů).
Lidi, kteří ti zatím odpovídali, sami s Garminy nemají vlastní zkušenosti; tak nezbude než počkat, jestli se neozve nějaký majitel Garmina. Ale upřímně řečeno tomu moc šancí nedávám - dokonce ani ruská warezová fóra se v Garminech příliš nehrabou - některá dokonce mají v pravidlech, že nebudou zveřejňovat jakékoli nelegální úpravy Garminů. Možná se tedy ukáže, že jde o horší problém, než se zpočátku zdálo. A pro příště - aktivní ochrana PINem by měla před nákupem varovat (nebo si alespoň zjistit informace o případném odblokování na fórech předem).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 19 dub 2010 13:31

Pokud obchoduješ přes PayPal s eBay a máš podezření, že se jedná o kradenou věc, tak můžeš použít jejich služeb, bonznout, že jsi koupil v dobré víře nefunkční zařízení a přes ně ho reklamovat, např. u eBay přes Resolution Center. :idea:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 19 dub 2010 14:33

Je to, tak jak píše vovi: "nikdo tě zkrádeže neobviňuje a dokazovat nám nic nemusíš".

Ja jsem jednak svým příspěvkem chtěl "říct", že pokud ti prodávající napíše, že nezná pin kód a navíc, že navigaci prodává známému, tak takový obchod je velice podezdřelý.
Druhak si opravdu myslím, že s prolomením kódu ti zde na fóru nikdo nepomůže, protože se tímto zde nezabýváme.
A v neposlední řadě si myslím totéž, co píše tomasii. Pokud máš podezření, že se jedná o kradenou věc tak je obrať na toho, kdo ti to prodal, protože tomu jsi zaplatil!
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Zpět na Otázky a odpovědi