Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s IGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Problém s IGO8

Příspěvekod jansvobo v 16 bře 2010 22:08

Dobrý den, zakoupil jsem navigaci z dealextremu konkrétně http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30501 a mám problém s navigačním softwarem IGO8. Po spuštění se mi na dvě vtěřiny ukáže obrazovka IGO a pak navigační program spadne. Nevíte prosím co s tím ? Nějaký postup na správnou instalaci ? Všem děkuji za odpovědi
jansvobo

Re: Problém s IGO8

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2010 22:15

Příčin může být celá řada. Musíš to lépe popsat.
Zobrazí se na displeji nějaká hláška? Co se zobrazí za text v pravém dolním rohu těsně před pádem?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod jansvobo v 16 bře 2010 22:24

Zapnu navigaci objeví se mi nějaké čínské menu zapnu IGO objeví se modrá obraazovka IGO cca celkem na dvě vteřiny a v pravém dolní roku se mi objeví ANIT API a hned se IGO vypne a jsme opět v menu.
jansvobo

Příspěvekod fanda v 16 bře 2010 22:38

Ten program iGO8 jsi dostal s navigací anebo jsi ho získal jiným způsobem odděleně od navigace? Pokud jsi ho např. nedostal s přístrojem, tak tam může být problém s licencí či program nemusí být určen do PNA. Je však daleko větší množství možností vzhledem k tomu málu cos napsal, tohle jsou ty, co mne teď zrovna napadly. Pokud jsi ho dostal s přístrojem a provozuješ ho dle manualu, tj. má-li být na interním flash disku a je tam a nebo naopak má být na SD kartě a je tam, tak máš problém. Pokud jsi ho přestěhoval někam jinam, tak ho musíš vrátit tam, kam patří - i to se v licenci kontroluje.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod jansvobo v 16 bře 2010 22:49

Dostal jsem to s programem IGO AMIGO, ale tady na foru jsem se docetl ze igo8 je mnohem lepší. Tak jsem jej tam nahrál. Rád bych napsal více informací, ale vážně neni co více napsat. Děkuji ti za pomoc a snahu
jansvobo

Příspěvekod Ivo K v 16 bře 2010 23:16

Aby ti iGO8 fungovalo, musíš mít správnou licenci. Tedy musíš použít vhodné iGO8 pro tvoji navigaci a pro rozlišení tvé navigace.
Soubor data.zip a branding.zip musí obsahovat adresář s rozlišením tvého stroje. Podívej se do obou souborů, do adresáře ui_igo8, jestli tvoje rozlišení obsahují.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod jansvobo v 17 bře 2010 09:38

Na večer se mrknu a napíšu. Zatim děkuji
jansvobo

Příspěvekod jansvobo v 17 bře 2010 19:53

Tak jsem projel oba adresare jak si mi poradil a je tam vice slozek s ruznymy typy rozlisenim a obsahuje i slozku prave s tim mym coz je 480x272. Už mě napadá jedině špatný postup při instalaci. IGO8 jsem pouze nakopíroval, což může být asi právě kámen úrazu.
jansvobo

Příspěvekod deusexx v 17 bře 2010 20:34

No,možná by nebylo od věci napsat sem,co máš za verzi iGO a pak bych se asi kuknul na licenci.Pokud máš špatnou,tak se to nerozjede a je potřeba asi kontaktovat "prodejce".
Edit:Přidával sis mapy česka?U té navigace píšou: Manufacturer bundles iGo USA maps.Pak je to asi fakt licence špatná.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 18 bře 2010 17:59

Zatím jsem se nesetkal s jedinou legálně koupenou kartou s iGO8, kde by iGO8 jelo na PNA. Jelo vždy jen po instalaci na PDA. Na PNA vždy skončilo na hlášce INIT API.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Zpět na Otázky a odpovědi