Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

ZRADA PŘI ZADÁNÍ SOUŘADNIC

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

ZRADA PŘI ZADÁNÍ SOUŘADNIC

Příspěvekod fluke v 30 led 2010 18:42

Kdo mi prosím poraďí kde je chyba!!!
Mám novou navigaci NAVON 560- s igo 8.3.2.116645 platinum a když chci zadat místo pomocí souřadnic tak mě to nikdy nepustí na severní šířku :( a je úplne jedno jaké souřadnice zadám! Východní a západní délka se přepne bez problémů ale pokud zadám severní šířku což je naše strana zeměkoule :D a potvrdím tak se mi to úplně vždy a automaticky přepne na jižní a skončím někde na jižní straně zeměkoule v oceánu v lepším případě v Africe a tam se mi vážně nechce :D :D :D Ví někdo prosím čím by to mohlo být? A nebo to mám reklamovat?
Naposledy upravil fluke dne 01 úno 2010 01:27, celkově upraveno 1
fluke

Re: ZRADA PŘI ZADÁNÍ SOUŘADNIC

Příspěvekod Ivo K v 30 led 2010 19:17

Něco se řešilo už zde: viewtopic.php?f=56&t=948
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fluke v 30 led 2010 20:52

Ivo K píše:Něco se řešilo už zde: viewtopic.php?f=56&t=948

Ano je to přesně ten samí problém co tam řeší ale nějak jsem se z toho nic chytrého nedozvěděl :?
fluke

Příspěvekod Ivo K v 30 led 2010 21:16

Asi to ještě nikdo nevyřešil. Já Navona nemám, tak nemohu nic zkoušet.
Třeba zrovna ty budeš v této problematice úspěšný a přijdeš na řešení. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fluke v 31 led 2010 10:46

Zajímalo by mě jestli to někomu kdo používá NAVON funguje správně a pokud ano tak jakou verzi IGO 8 používá.
fluke

Příspěvekod fluke v 31 led 2010 17:51

Tak už jsem na to přišel :P :P :P jazyk programu který používám je ČESKÝ a v něm jsou při výběru souřadnic nabídnuty jen písmena S/J a V/Z ale program jako takový pracuje asi jen s anglickým označením souřadnic N/S a E/W. Proto vždy když se v české verzi zadala severní šířka S tak to automaticky skočilo na S v anlické verzi což je vlastně pro nás jih neboli písneno J :x a proto to neustále skáče na jižní stranu zeměkoule :x Když jsem jazyk programu přepnul do angličtiny tak už mi to dalo na výběr jen písmena N/S a E/W a všechno okamžitě fungovalo na 1!!!!! A TEĎ MI PROSÍM NĚKDO NAPIŠTE JESTLI TO JDE NĚJAK VYŘEŠIT POPŘÍPADĚ JAK ? Stačilo by jen v českém programu změnit nabídnuté písmenka souřadnic S/J - V/Z na anglickou verzi N/S - E/W
NEJSEM ŽÁDNÝ EXPERT A TUDÍŽ JSEM ODSOUZEN JEN NA VAŠI POMOC ;) POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fluke

Příspěvekod vovi v 31 led 2010 18:36

A o jakou verzi jde? Ty, co jsem používal já, to nedělaly. Ještě malá naděje zbývá - třeba máte jen nedokonalý jazykový soubor s češtinou - zkuste si jej stáhnout z tohoto příspěvku: viewtopic.php?p=10926#p10926 a uvidí se.
Ale pokud to nepomůže, pak se obávám, že jde o chybu v programu - asi by s tím měl prodejce udeřit na Maďara - Adame, čteš to?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 31 led 2010 18:42

mělo by to pomoct, v tom odkazovaném langu to mám přeloženo
N="S"
W="Z"
S="J"
E="V"
takže to fungovat musí :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fluke v 31 led 2010 18:51

Mám údajně poslední verzi - 8.3.2.116645 a na tu čestinu se později mrknu i když nevím kde ji přesně najdu a změním ale i tak díky ;)
fluke

Příspěvekod SvoDa v 31 led 2010 18:53

odkaz najdeš v tom vovi příspěvku a je to tento http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?p=10926#p10926
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Další

Zpět na Otázky a odpovědi