Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Umístění navigace v autě

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Umístění navigace v autě

Příspěvekod tomasii v 06 dub 2009 18:51

O tom jsem taky přemýšlel, tam mi ale nestačí kabel od zásuvky pro nabíječku. Ale všechno jde nějak udělat, hlavně najít to správný místo.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 06 dub 2009 19:08

To jako myslíš že je krátkej? To máš zásuvku v kufru? Zásuvku mám na tunelu před šaltpákou a origo kabel mi vystačí pod palubkou až k levé části předního okna :!:
Spíš mám obavy, aby se vlezl zezadu do vaničky ten kolmej konektor kabelu a abych tam nemusel vymýšlet nějakou distanc.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 06 dub 2009 19:38

Já mám zásuvku (tedy tu, co by mi vyhovovala - ve které by mohla být nabíječka trvale zastrčená) v uzavíratelném prostoru mezi sedadly a kablík bych potřeboval aspoň o 30cm delší, aby došáhl k přístrojovce a byl vedený pod tapecírunkem (= aby nebyl vidět).
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod dusan137d v 06 dub 2009 19:48

Ja som to vyriešil tak, že pod palubovku som namontoval ešte jednu zásuvku a kábel je vyvedený rovno na palubovku a nikte sa mi neplance. navigáciu mám umiestnenú pod vetracou mrieškou na klbe zo starej prutovej antény, takže sa dá s ňou manipulovať vertikálne aj horizontálne. Z pôvodného držiaka som použil len tú poslednú časť na ktorej je uchytená vanička.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 06 dub 2009 19:56

Nechce se mi moc do dalších úprav - v Laguně je všechno zacvakávací a jakmile někde něco nejde rozdělat, tak to ulomíš, pak to už nedrží a těžko se to přidělává. Hlavně jde ale o to, jak to přidělat, aby to naše spoluobčany nelákalo k návštěvě vnitřku - k rekognoskaci, zda tam přece jen ta navigace není zastrčená (když je tam už ten držák).
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod mischbauer v 06 dub 2009 20:16

Mě ten origo kábel štval,teda jeho délka,tak jsem si pořídil tento,ze skla byl dost našponovanej,ale z mřížky je tak akorát

Obrázek
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod BOSS v 06 dub 2009 21:22

chucky: ta nanopodložka co jsi na ni dával odkaz vypadá dobře. je to hlavně dobré v tom, že zloděj nebude vidět žádný držák navigace a tím pádem nepoleze dovnitř (aspoň doufám) a také je to dobré proto, že si tam můžeš podle potřeby dát cokoliv(mobil, apod). Ale chtělo by to vidět v nějakém obchodě, jestli to jde opravdu jenom omýt vodou a prach by byl pryč.
NAVON - 750
- IGO-Primo - 8.5.9153032 - ResidentFlash
- IGO-Primo - 1.2 9.2.1. 178658 branding GJ-AK Si v 3.9.0 - SDMMC

MIO C - 710

- IGO-Primo - 8.5.11.155811 - SD card
BOSS

Příspěvekod Lakva v 06 dub 2009 21:24

No, vypadá to velmi zajímavě, ale obávám se, že nemám na palubovce žádný vhodný místo... Všechno mám vodorovně nebo svisle (a svislé už je použité)
Ještě tak si na tohle přichytit nějakej vlastní držák z ohýbaného plastu (a na něm chycený "čelisti" z držáku co mám teď, samozřejmě) na horní plochu palubovky. nemuselo by se to cpát do štěrbin. Ale stejně jsem mírně skeptický k tomu, jak moc to drží...

SvoDa píše:Už jsem před časem špekuloval, že bych vaničku upevnil přísavkami na plexi přímo za volantem v palubce před tachometr, který stejně nemusím vidět, když mám rychlost na displayi. Objednal jsem si ze sunnysoftu ještě obyč. placatého samce na připevnění vaničky,

Zajímavá možnost, ale opět bych narazil na provedení kokpitu... Mám prohnuté antireflexní sklo přes budíky a taky bych to asi neumístil aniž by mi to krylo nějakou kontrolku...
A nechci viděl, co by na to řekli chrániči a číšníci!!!!!! ;-)
Lakva

Příspěvekod Lakva v 06 dub 2009 21:33

tomasii píše:Já mám zásuvku (tedy tu, co by mi vyhovovala - ve které by mohla být nabíječka trvale zastrčená) v uzavíratelném prostoru mezi sedadly a kablík bych potřeboval aspoň o 30cm delší, aby došáhl k přístrojovce a byl vedený pod tapecírunkem (= aby nebyl vidět).

Mrkni na tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2691 nebo tohle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6772 (tady bohužel neznám proud na tom USBčku, ale asi žádná sláva :-( )
Poštovné se skutečně neplatí. Platba přes PayPal. (Pokud nemáš a nechceš zařizovat, ozvi se pře SZ, nějak domluvíme...)
Lakva

Příspěvekod vovi v 07 dub 2009 06:01

Něco podobného má i Sunnysoft - sice dražší, ale pokud se někdo bojí internetových plateb...

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA ... l-usb.html (tam inzerujou v USB 5V/1A)
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PSE ... a-usb.html (dtto)

A ještě tam mají hafo adaptérů do CL, které mají na druhé straně USB - a kabel si pak seženete, jaký chcete. Třeba tohle:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA ... 000ma.html
nebo tohle:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA ... 500ma.html

Je tam toho celá stránka:
http://obchod.sunnysoft.cz/kategorie/51 ... cky-kabely
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi