Myslím, že sem ty fajly nakonec dal a Vojta zatáhl za záchranou brzdu dřív, než sem zavítal táta
Ale možná se pletu, jen dešifruji

K problému samotnému:
PietroKopriva píše:Na kartě je originál IGO 8,verze 8.3.2.64873 worldwide.
Ivo K píše:Pokud je opravdu originál SW na kartě, tak je vázaný na jedinečné číslo konkrétní karty, na jiné kartě nebude fungovat!
Co to máš vlastně za navigaci(co je to za stroj)?
PietroKopriva píše:pokud došlo k tomu,že jsem někoho tím zmátl,tak se omlouvám,jen jsem chtěl říct,že mi přišlo divné,že při zkopírování dat ta nová nefunguje,kdežto ta originální jo
Teď jsi zmátl ještě víc.
Pokud máš opravdu originální (legální) igo8 na kartě, už ti IvoK psal, že jsou program i licence vázané na jedinečné číslo konkrétní karty, na jiné kartě nebude fungovat. Nelze tedy obsah zkopírovat na jinou kartu, bez ohledu na to, zdali je ta karta SD nebo SDHC.
Proto je logické to, nad čím se pozastavuješ, tzn. že při zkopírování dat ta nová nefunguje, kdežto ta originální jo.
Taky bych si rád zkopíroval SmartMaps na jinou (větší) kartu, abych tam mohl mít víc věcí, ale prostě to nejde. Ze SmartMaps (Plan studio) jsem ovšem udělal osobní zkušenost, že jsou ochotni zdarma překopírovat origo kartu na jinou, tebou dodanou, kartu (původní originál kartu si pochopitelně nechají, ale ty budeš mít originál SW na jiné SD. Další "tvé" (třetí) překopírování ale zas nebude fungovat, bo tu kartu zase navážou na licenci. Třeba bude něco podobného udělat i výrobce iGO8. zetej se jich a uvidíš. Určitě ti ale nenechají původní kartu, bo by ti tím vlastně za 1 cenu daly 2xoriginální SW.