Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GPS IGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: GPS IGO8

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 17:12

Ale musí tam někde bejt protože mi funguje ..jen chci novou verzi instalace
milano

Příspěvekod tomasii v 25 srp 2009 17:52

Když ti stačí, že je tam někde, tak s tím holt asi nic nesvedeš. Tak hledej někoho, kdo ti to udělá "na klíč".
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 19:23

Milí Tomáši neznamena že když neumím instalovat navigaci že země budeš dělat pitomce! Ty zas neumíš to co umím Já!! rozumíme si? asi ano vid!
milano

Příspěvekod amatér v 25 srp 2009 19:29

Není třeba se rozčilovat, od tomasii jsme se učili všichni, a věř, že když ti něco poradí, ví o čem mluví (píše). Instalovat nic nemusíš, vem jinou kartu, než tu co na ní máš verzi, která ti funguje. Podívej se na netu, tam je možnost stažení nějaké zkušební verze, (zde ti odkaz na nelegální sw nikdo nepošle), stáhni tu novější verzi a jen ji nakopíruj na novou SD. Je důležité, aby se složka i spouštěcí .exe soubor jmenoval stejně jako původní.
Ještě jedna věc, pokud stáhneš novější verzi, přestanou ti fungovat ty mapy, které máš, a budeš muset shánět všechny mapy nové.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 25 srp 2009 19:31

To milano Chlape,nehledej v tom vědu!Vezmeš kartu a zasuneš do čtečky.Win ti zařvou Vyměnitelný disk(ve vyskočivším okně)a bude ukazovat třeba písmeno H.Otevřeš total commander.Máš?Tam se překlikneš na Písmeno,který ti to okno ukáže.... to vyskakočivší.Třeba H.A jsi na kartě.Vidíš tam adresáře.Nevím co máš na té kartě,ale hledej adresář MAP.Prostě proklikej vše.A někde tam bude to,co jsem ti už psal.A pokud jsi stáhnul něco nového z těch map,tak to tím novým na té kartě přepiš.Ovšem pokud ti dělá problém najít toto,tak si nejsu jistej,že ti někdo tady pomůže.To už není o IGO,ale o rozložení mezi tebou a klábosnicí.V tom připadku asi bude platit to,co ti napsal Tomasii.Cituji:"Tak hledej někoho, kdo ti to udělá "na klíč".Jiná pomoc asi není.
Tak po tom,cos tu napsal,než já nadatloval tento postup a bylo směrováno Tomasii,se obávám,že tadys už dohrál.Lidi se ti snaží pomoct a ty po pár dnech na foru setřeš člověka,kterej tu pro lidi jako si ty,udělal tolik,že si to nedokážeš ani představit.Takže příteli,pokud tu od tebe neuvidím veřejnou omluvu,tak ode mě už nečekej ani písmenko.Tady se ti snaží poradit X lidí,jak dostat (nevhodné slovo)mapu do GPS a ty se tu tak odměníš :?: :!: :!: :!:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 20:11

OMLOUVÁM SE NECHTĚL JSEM HO SAMOZŘEJMĚ URAZIT.. PROMIN TOMASII
milano

Příspěvekod tomasii v 25 srp 2009 21:28

Já to beru, ale ta rada byla míněna upřímně. Když jsem začínal, tak jsem půl roku jezdil po různých fórech. V češtině bylo tehdy jediným (ale dobrým) zdrojem Drobečkovo fórum, na kterém tehdy kraloval Petr Maizner, guru na C710. Jinak bylo vše v angličtině a němčině, ale zejména ve francouštině a italštině (tyhle jazyky neumím a tak mi pomáhala dcera, která zase o navigacích nic neví). Zejména tam byly zajímavé informace k Miomapu 3.11 a další potřebné informace k pochopení problematiky. Proto jsem si myslel, že přečíst informace v češtině, navíc setříděné tak, aby vedly k pochopení problematiky, nikomu nebude na škodu.

Pokud nechceš být jen uživatelem, tak si o navigacích budeš muset něco přečíst, jinak jim nebudeš rozumět a každým zásahem budeš riskovat nefunkčnost navigace. Pokud budeš chtít zůstat jen uživatelem (to neberu jako pohanu, jsem taky uživatelem řady věcí, kterým nerozumím a neumím si většinu problémů opravit), pak budeš potřebovat někoho, kdo se o navigaci bude starat. A to je to, co jsem chtěl druhou částí své poznámky vyjádřit.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod milano v 26 srp 2009 10:44

ano souhlasím stím a rozumím ,děkuji Ti a nezlop se tedy
milano

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi