to SvoDa: ten drziak len tak "nevyskubnes" mam myslim ten isty a on sa da nasadit lahko,ale vybrat tazko.Kupil som si tri tie drziaky,lebo boli lacne a povodne su urcene na telefony.Ja som len rozsiril drziak aby sa dal nasunut Loox donho.Spodny konektor je zabudovany na pevno,cize vlozim Looxa do drziaka na konektor,ktory vedie do USB portu kvazi aktivneho drziaka Arkon umiestneneho pod palubkou. Do Looxa potom pripajam zvrchu iba 3,5 konektor na externy reprak v tom Arkone.Zaroven z Arkonu je vyvedene aj dalsie napajanie pre GPS(BT 339).Umiestnenie na mriezke je vhodne,lebo pravy vyduch je len na studeny vzduch,cize to v lete pekne chladi navigaciu,ale aj napriek tomu som to musel v letnych horucavach este zakryvat staniolom zvrchu,pretoze sa Loox odmietol obcas dobijat pre prekrocenie teploty baterie. Cele som to robil len na rychlo,pred minulou dovolenkou,tak som aspon zistil v praxi co este vylepsit.Teraz chcem namontovat drziak vyrobeny z originalnej nabijacej kolisky na Looxa,ktora ma vyhodu,ze ma zapojenu kompletnu kabelaz a ma slot na dobijanie druhej baterie.V nej len vyvediem vystup na audio na rxterny reprak,potom bude stacit Looxa len nasunut do kolisky a pojde aj nabijanie aj hlasove povely(musel som to riesit cez externak,pretoze vstavany reproduktor uz odmieta sluzit) Este pred touto variantou som mal drziak uchyteny na pravom stlpiku(nezabudat,ze mam RHD vozidlo) ale moc to triaslo za jazdy po hrbolcoch,ale malo zasa vyhody,ze som mohol ovladat navigaciu len prstom,bez toho aby som opustil rukou volant.Spominanu pripravovanu verziu s originalnou koliskou budem prave umiestnovat do tejto polohy a vybavim ju nastavitelnou clonkou proti slnku a priehrievaniu. Inac mne sa osvedcilo pri prudkom bocnom slnku(ked cestujem na sever v dopoludnajsich hodinach a svieti mi to zprava) naklonit displej do takej polohy aby nan svietilo trochu ostrejsie a ja mozem lepsie vidiet nan,pretoze ma tranreflexivny displej a cim viac nan svieti,tym viac vidim

Nakoniec dlhe cesty v lete vzdy planujem tak aby som sa vyhol protislnku(oslnovanie) a mal tien na navigaciu
PS jo a mam len staru dodavku,spravenu ako minikaravan,tak s nejakym vrtanim dier do palubovky sa vobec "nes....m"

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.