já to tušil... no ještě mrknu na některý nový Miscan, protože ten tehdy upozornění na KML ve skinu měl, ale jak jsem psal, bylo to takové "volaké zbastlené" a nefungovalo to spolehlivě. Kéž bych měl schopnosti v této oblasti, byla by to první funkce, nad kterou bych začal bádat. iGO8 je naprosto dokonalé, se skiny mu není co vytknout, až na jednu věc.......... a toto tomtom má. A dost dobře, velmi jednoduše vyřešené. Je to možná blbost, ale stejně mě překvapuje,
jaká velká spousta drobností už přibyla do různých skinů a toto, ač užitečnější, než řada z nich, je tak dlouhou dobu, tolika lidmi co upravují iGO, opomíjeno. Nebo to technicky prostě nejde? Ono upozornění na blížící se POI "nebezpečný úsek", "časté preventivní policejní kontroly", "nebezpečná přednost v jízdě" atp. je docela užitečná funkce, o to více mě mrzí, že iGO u nás používám méně než Tomtom právě pro absenci tohoto. V zahraničí pak už nesáhnu na nic jiného než iGO8

PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě