Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

upozornění na blížící se bod zájmu

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: upozornění na blížící se bod zájmu

Příspěvekod mickielli15 v 06 bře 2010 12:18

já to tušil... no ještě mrknu na některý nový Miscan, protože ten tehdy upozornění na KML ve skinu měl, ale jak jsem psal, bylo to takové "volaké zbastlené" a nefungovalo to spolehlivě. Kéž bych měl schopnosti v této oblasti, byla by to první funkce, nad kterou bych začal bádat. iGO8 je naprosto dokonalé, se skiny mu není co vytknout, až na jednu věc.......... a toto tomtom má. A dost dobře, velmi jednoduše vyřešené. Je to možná blbost, ale stejně mě překvapuje, jaká velká spousta drobností už přibyla do různých skinů a toto, ač užitečnější, než řada z nich, je tak dlouhou dobu, tolika lidmi co upravují iGO, opomíjeno. Nebo to technicky prostě nejde? Ono upozornění na blížící se POI "nebezpečný úsek", "časté preventivní policejní kontroly", "nebezpečná přednost v jízdě" atp. je docela užitečná funkce, o to více mě mrzí, že iGO u nás používám méně než Tomtom právě pro absenci tohoto. V zahraničí pak už nesáhnu na nic jiného než iGO8 :D
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod mkb v 06 bře 2010 12:35

Poi body u Micsana jsou hlášeny v určitých intervalech a v zadaném okruhu. Nikoliv pouze ve směru jízdy. Pak se může stát, že je hlášen bod který jsem již minul. Jinak nebezpečné úseky, polic. kontroly.... obsahuje naše radarová databáze v rozšířeném nastavení. viewtopic.php?f=7&t=6
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mickielli15 v 06 bře 2010 13:34

aha, děkuju moc. Ty rozšířené radary jsou good, je to pro mne takový přechodový kompromis. Nastavit si cokoliv na libovolnou vzdálenost s akustickou signalizací - to je vidím ještě hudba vzdálené budoucnosti. Inu, škoda :cry:
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi