Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dalnicni tabule

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Dalnicni tabule

Příspěvekod hamich v 26 led 2010 15:10

rozlišení je v poho...musí to být tím sys...na ten jednoduchej to běží...a nemám v něm ani položku folders...běhá to i bez názvu karty ale raději ještě zkusím..díky za nakopnutí..:-)
hamich

Příspěvekod deusexx v 26 led 2010 15:17

No a porovnal sis ten svůj sys s tím co tu dal vovi.Asi bych postupně přidával do toho původního,co potřebuju a ono se to někde sekne.Je to titěrná práce,ale jinak to asi nezjistíš.
Já mám taky v 720 trochu jinej sys než v HTCku.Každá hračka chce svoje.Ale až se to vychytá a ono to pak chodí dle představ každého soudruha......to je pak ta správná odměna. ;)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hamich v 26 led 2010 15:21

No,asi mi nic jiného nezbyde...ještě jsem zjistil že mám nastaveno gdi a ve starým ne tak další pokus...tím app folder to není stopro...to vyhodí hlášku než stačím sahnout na knoflik..:-) Jojo,čína to je boj.. :roll:
hamich

Příspěvekod deusexx v 26 led 2010 15:31

Porovnej,umazávej,přidávej.Možná,čím míň tam toho v tom sysu bude,tím líp.Já už ho mám nějakých 32kb a zjišťuju,že tam mám některý věci zdvojený.Ale dokud to šlape,tak ho nechávám žít :D
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 26 led 2010 15:35

Pak mě napadlo...někde se tu o tom psalo.Dej si čistej(prázdnej) sys.txt a nastartuj to.Pak se kukni do složky SAVE a v ní system.ini Pokud si to ve skinu nastavíš jak budeš potřebovat a vše překopčíš do toho sys.txt,tak by to mělo šlapat v pohodě.Pak už jenom doděláš třeba ty cedule a podobný drobnosti.
Ten původní si ale zazálohuj :!: :!: :!: Pak se k němu můžeš vrátit.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod hamich v 26 led 2010 15:40

Dík moc za radu,taky cesta co stojí za vyzkoušení....Ono by to zas asi taková práce nebyla kdyby to měl člověk na stole ale lítej po každý změně před barák do auta abys to vyzkoušel :roll: No,alespoň se člověk v týhle kose zahřeje...:-)...a koupí si třeba notebook :lol: :lol: :lol:
hamich

Příspěvekod deusexx v 26 led 2010 15:45

Právě proto jsem psal,že to bude asi titěrná práce.No,notebook by nemusel být.Stačí nějaký PDA :) Není tak těžký. :)
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 26 led 2010 16:33

Když tu tak řešíme ty cedule...jak se vám zamlouvá tady to?Někdo možná zná :D
DSC02706.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2010 17:02

Radku, nechci se odporovat případnému opačnému názoru, ale toto, Radku, to je děs :o
Totéž si myslím i o tom dolním panelu. :?
Co je to prosím tebe za soft ?

deusexx píše:Pak mě napadlo...někde se tu o tom psalo.Dej si čistej(prázdnej) sys.txt a nastartuj to.....

Doporučuji, aby v tom prázdném sys.txt bylo alespoň
[interface]
show_exit=1

bo jinak se z igo nedostaneš jinak, než restartem navigace, bo bude chybět tlačítko ukončit ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod rosrar v 26 led 2010 17:24

vovi...díky...díky. Použil jsem tvůj sys.txt a konečně se ty tabule zobrazují, po týdnu pokusů zázrak. :lol:
rosrar

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi