Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GPS IGO8

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: GPS IGO8

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 07:28

na tom odkazu stahnu třeba mapu Čr.. můžu tedy jednotlivé státy do gps? naco mám dát pozor jaký je postup? nezloptese nikdy jsem to nedělal a nechci nic skazit: děkuji
milano

Příspěvekod deusexx v 25 srp 2009 07:34

Abys to nezkazil,tak si to napřed všechno co máš,zazálohuj.Pak můžeš laborovat,testovat.....Vždy se to dá vrátit.Jsou to jenom jedničky a nuly.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 07:36

a všechny mapy co mam na gps jsou na te dvou gigové kartě? tam mám zalohovat?
milano

Příspěvekod deusexx v 25 srp 2009 07:40

No jestli to máš na kartě,to opravdu neví nikdo z nás.Do compu ti zatím nevidím :) Ale mapy vypadají asi takto:CzechRep.fbl(koncovka fbl) a hledej je tady:\iGO8\content\map\ .Celej ten adresář s mapama zazálohuj a pak můžeš laborovat.Zálohu si udělej do PC :!: Ať si nezapráskáváš kartu datama.
Edit:Pokud máš iGO v GPS a byla k tomu karta,tak ty mapy opravdu můžou být na té kartě.Takže zjisti.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 25 srp 2009 09:14

milano: než začneš něco upravovat v navigaci, prostuduj (jak Ti tu už někdo radil) maximum informací o této problematice, nejlépe na http://www.tomasii.cdc.cz. Vyvaruješ se řadě zklamání! Nepodceňuj tuto radu. Potom je samozřejmě možné požádat o případné rady. Jak vidíš, je tu dost ochotných a znalých, kteří rádi pomohou. Ale příjemce informací by měl být také aktivní...
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 10:03

Samozřejmě,velice si vážím jak mi tu ochotně pomáháte jsem vám vděčný za tyto rady! jistě snažím se být aktivní.
milano

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 10:13

tak todle nedokážu saktualizovat.. pokud by byl někdo ochotný mi to aktualizovat a ukázat mi jak se to dělá byl bych moc rád.. rád bych přijel a něco nového se odvás naučil...jsem z Pelhřimova
milano

Příspěvekod deusexx v 25 srp 2009 11:00

Tak jinak.Našel sis ten soubor CzechRep.fbl?(U sebe na kartě?)Pokud ano,jsme na půli cesty.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod milano v 25 srp 2009 16:33

omlouvám se..no nenašel úpřímě neumím to tam najít rezpektive ani nevím kde to tam mám hledat podčím..jinak novou aktualizaci jsem stáhl to tu mám ale nevim jak dál :oops:
milano

Příspěvekod tomasii v 25 srp 2009 16:58

No fakt bych ti doporučoval kouknout se na níže uvedený web, alespoň do Úvodu a pak iGO8/skiny Cx10/H610, nebo Cx20/Úvod a data.zipy. tam najdeš minimum, které potřebuješ. A až pochopíš, kde co je, tak se koukni do Návodů a podle názvu si přečti to, co je nejblíž tvé potřebě. Musíš získat alespoň minimální základy, abychom si rozuměli.

Jo a v Úvodu se koukni do pravého horního růžku - odkryj ho.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi