Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO8 v PC

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO8 v PC

Příspěvekod vovi v 13 črc 2009 21:21

V tom origo sysu je totiž nastaveno to velké rozlišení 800×480. Takže minimálně tu příslušnou sekci je potřeba nahradit "tou svojí" se stejným rozlišením, jaké si nastavíš v tom RUN.CMD
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mkb v 13 črc 2009 21:27

Ve svém sysu pro iGo rozlišení zadané nemám a v tom emulátoru to běhá. Stačilo pouze nastavit rozlišení v Run.cdm. Jen mě mrzí, že nelze použít app. To se mi nepovedlo nalinkovat.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 13 črc 2009 21:35

To jo - já zkoušel, co to udělá, když bude v SYSu to rozlišení větší, než v RUNu. A bachlo to...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 črc 2009 07:08

Stále mi to zamrzne při tom startu - jak v originále s originál nastaveními, tak s přepsanými ohledně rozlišení,... :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 14 črc 2009 07:24

Taky to nějak nemůžu zkrotit, pokud spustím originaál, bez jakékoliv ůpravy, tak to funguje, ale pokud tam narvu svůj data.zip a ostatní a přepíšu v sys.txt a run.cmd rozlišení na 480x272 tak tomu pořád něco chybí.
Pokud chci v tom emulatoru rozjet moje iGO stačí v sys.txt přepsat rozlišení a řádek v run.cmd má vypadat takto?
Kód: Vybrat vše
"Emulator\DeviceEmulator.exe" WinCE50core_FULL2.bin /memsize 256 /video 480x272x16 /nosecurityprompt /sharedfolder  ""
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 14 črc 2009 07:46

Já nerozjedu ani originál. A ani když upravím v originálu rozlišení v sys.txt
[rawdisplay]
highres=1 ;
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272
a v run.cmd přesně jak píšeš ty, tak mi to hodí hlášku "Failed to open file: ui_igo8/240_136/loading.bmp exiting application

Teprve když vystředníkuji
;class="landscape" ;
pak to naběhne, zvolím jazyk, hlas ale pak to zamrzne zde
Beze jména.jpg

Zkoušel jsem i ten nejprostší sys.txt
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
a se stejným výsledkem - visí to na GEODB INITDBFILES
Jinak předpokládám, že to spouštíte poklikem na Storage Card/iGO8/GO8.exe :oops:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 14 črc 2009 07:49

ja potvrzuji ze taky jedu normalne ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod humbuk v 14 črc 2009 07:55

co znamená normálně? nasypal jsi tam svoje iGO; data.zip; skin; scheme a s tím ti to jede? Nebo jsi spustil pouze rozbalený emulátor a přidal mapy?
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 14 črc 2009 08:01

Když pustím originál tak jak je (80x480,... prostě tak jak jsem jej rozbalil, proběhne volba jazyka a hlasu (english) a hodí to hlášku, že nejsou mapy (logické, bo mapy v content originálu nejsou). Když dám do content/map/ mapu basemap a CZ, tak to zamrzne na tom GEO.... a teď už to háže i chybu aplikace
Beze jména2.jpg

K tomu,abych tam rval svůj sys.txt či data.zip,... jsem se něměl jak prokousat, když nespustím ani originál
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod warhead v 14 črc 2009 08:19

sorry ja jsem poranu strucnej :D igo jsem nechal puvodni a nasypal jen CR a poi a zatim vyzkousel GJ, na vic mi tedka nezbyl cas ale budu testit pak zas ;)
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi