Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace Navon

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Navigace Navon

Příspěvekod Kmoda v 06 dub 2009 11:54

jj už jsem rozhodnutý,jdu do Navon N250Q/N350Q 8-)
Kmoda

Příspěvekod Zzz v 12 dub 2009 12:45

Zdravím všechny, mám navigaci Navon N 460 a chci se Vás ostatních uživatelů zeptat, jak dlouho Vám vydrží baterie u vypnuté navigace? Já, když plně nabitou navigaci vypnu, tak po zhruba po týdnu (když ji znovu zapnu), musím znovu nastavovat datum a čas, protože je baterie vybitá, což se mi nezdá normální, přijde mi to na samovolné vybíjení poněkud rychlé. Tak se chci zeptat, jak na tom jsou ostatní, jestli je to normální jev u navigace této značky (popř. i u ostatních) anebo to mám někam posílat na proměření. Díky za reakce. ;)
Zzz

Příspěvekod petrsms v 23 dub 2009 16:41

Ano, mám Navon 460Q a defakto mi to dělá to samé. Tedy když jí "vypnu" jen do řežimu spánku. Když vím, že jí nebudu používat déle, tak nejprve iGO ukončím a pak vypnu centrálním vypínačem... Poté i po týdnu je baterie ok, ale nutno počkat na signál GPS, aby se nastavil datum a čas...
petrsms

Příspěvekod vovi v 23 dub 2009 20:20

Ten zhruba týden odpovídá i mým zkušenostem s MIO C720. U čerstvé baterie po pár nabíjecích cyklech to vydrží (bez napájení, pochopitelně) s plným podsvícením cca 3:15 hodin; při uspání zhruba ten týden (při okamžitém uspání ihned po plném nabití i víc ... 10-12 dnů).
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod PetrB v 26 čer 2009 20:57

Zdravím všechny na tomto foru.Já jsem si koupil Navon 470 asi před měsícem,takže zatím tápu co, kdy, kde a jak, ale jak si tady pročítám toto forum, tak zjišťuji, že na ty odborné diskuse tady nemám absolutně šanci.Čtu si zatím pomalu návod, ale ono není nad praktickou ukázku, že jo.Ne, že bych byl takový technický antitalent, ale toto je pro mě "zatím" španělská vesnice. Není tady někdo z Olomouce, kdo by byl ochoten předat aspoň ty nejzákladnější věci ohledně IGO8. Předem děkuji za ochotu.
PetrB

Příspěvekod vovi v 26 čer 2009 21:12

"Tvrdé jádro" je o víkendu na Srazu fóra, takže odpovědi se dočkáš nejdříve v neděli večer. Ale z Holomóca je třeba SvoDa ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 26 čer 2009 21:17

Jj. Je to jak píše vovi, někteří jsou už na srazu a my ostatní jedeme zítra ráno.

Do neděle je dost času, tak můžeš pročítat návody na webuTomáše II(Tomáš je také na srazu): http://www.tomasii.cdc.cz/
Taky mrkni sem: viewtopic.php?f=27&t=527&start=0 a nebo použij tlačítko hledat, protože o navonu se tady píše v různých vláknech,
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod PetrB v 02 črc 2009 19:18

Škoda odpovědi se asi nedočkám. :(
PetrB

Příspěvekod SvoDa v 02 črc 2009 19:41

Na www.tomasii.cdc.cz najdeš veškeré info i návody i s obrázky a souborovou strukturou pěkně pohromadě a srozumitelně
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod PetrB v 02 črc 2009 20:07

Tož ti teda děkuju.
PetrB

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi