Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

EU Radary

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: EU Radary

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 13:20

Že by to bylo až tak jednoduché :shock: Vyzkoušíme to. Stáhni si odsud odsud soubor s názvem CZSK_120226_txt.rar. Rozbal ho dej do Content/Speedcam. Vše ostatní co tam máš si zazálohuj a vymaž aby tam zůstal ten jediný txt soubor. V nastavení povol varování u všech kategorií výstrah. Někde v tom skinu by mělo být nastavení jestli radary EUR+ neb REG. Je potřeba aby nebylo nastaveno EUR. Pak bude potřeba aby jsi podniknul testovací jízdu. Ideálně přes želzeniční přejezd, nějaký zpomalovací retardér a ještě kolem nějakého rychlostního panelu. Potřebuju vědět co v těch místech uvidíš za ikonu "radaru" a jakou uslyšíš hlášku.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 13:26

To upozornění v jakých případech chci být varován nemám, přepínání mezi Reg a EUR+ provádím při přidávání radaru do mapy (to jen pro info) - v tomto případě vidím úplně všechny kategorie, proto mě napadlo, nebude snažší když si tam si na cestu přidam tyto body? Přejezd, retardér atd. Nebo potřebuješ vyzkoušet přímo tvůj soubor?

Zatím jsem to vyzkoušel takto- neuvědomil jsem si ale že při simulaci nedostávám varování o radarech a podobných věcech - pouze příkazy, v nastavení to aktivovat nejde tak nevím zda to nejde někde sys.txt nebo jinde, jinak to budu muset zkusit až večer přímo v autě..
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 13:34

No já bych potřeboval vyzkoušet ten můj soubor. Snažím se pochopit co je potřeba upravit. Jestli tomu dobře rozumím tak nemáš možnost nastavit varování u jednotlivých kategorií ale pouze jako celku. To by nevadilo. Ale nechápu že tam nejde nastavit jestli máš radary EUR nebo standard. Podle toho obrázku by to opravdu mělo umět oba typy.

EDIT V simulaci to opravdu nejde. Budeš muset do terénu. ;)
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 13:40

nene špatně jsme se pochopili, mohu to nastavit jakou kategorii chci a z té kategorie si poté vybrat ikonu toho radaru či výstrahy. Ten soubor rád vyzkouším, ale jak jsem řekl v simulaci mi to nehlásí tts varování, takže pokud neni nějaký fígl jak to zapnout (v nastavení jsem to nenašel) tak to vyzkouším až večer v autě.
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 13:46

Večer to stačí. Akorát nevím kdy budu zítra schopen komunikace. :lol: Bez ohledu na výsledek večerního fotbalu je mi jasné že budu na šrot. :mrgreen:
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 13:52

To je pohodě já na to zas tolik nepospíchám, za 14 dní jedu pryč tak bych byl rád kdyby mi to na cestu fungovalo - bylo by to příjemné. Já jsem rád za každou radu, hlavně že je někdo ochotný to semnou vůbec řešit. Třeba nakonec zjistíme že to stejně nepujde, ale já věřim a doufám že jo. Jen je trochu problém že v okolí nemám přejezd. Tak nevím zda ho mám hledat a jet někam kde je, nebo si ho uměle vytvořit na mapě.
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 13:54

Tak zkus co půjde.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 14:24

Široko daleko nemám ani přejezd, ani retardér a světelná tabule má jakou ikonu? Žlutá s panáčkama jsou předpokládám chodci na silnici? A policista znamá co? Místo častých dopravních nehod mam kousek. Mám již samozřejmě tvůj soubor..
x46x

Příspěvekod Jasper v 21 čer 2012 14:45

V mém souboru jsou tyto kategorie:
Mobilní radary
Stacionární radary
Úsekové radary
Semaforové radary se současným měřením rychlosti
Semaforové radary
Nebezpečná místa
Školní zóny (místa se zvýšeným pohybem chodců a výskytem zvěře)
Rychlostní panely (místa s infotabulemi ukazujícími rychlost)
Železniční přejezdy
Policejní kontroly

Těch prvních 5 by mělo sedět. Jde mi o to vyzkoušet ty ostatní nebo alespoň některé z nich.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod x46x v 21 čer 2012 15:02

jo takže policista je tedy hlídka - ty tu mam kolem sebe
rychlostní panely teda taky - ikona se semaforem a tachometrem(???) - zobrazuje se mi v místě kde je infopanel - ale podle mě je to ikona pro semafor s radarem ne?
nebezpečné místo tu mám také kousek dokonce 2 - ukazují se v místě kde je zužený nebo snížený průjezd, tak nevím zda je to chybně nebo zrovna blbá náhoda
x46x

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi